Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Confuzie la Barcelona! Catalanii au oficializat 3 plecări, dar au șters imediat două dintre postări

Daniel Kerekes

Publicat 30/06/2024 la 17:40 GMT+3

FC Barcelona a anunțat astăzi, 30 iunie, 3 plecări de la club prin postări pe rețelele de socializare, dar două dintre acestea au fost șterse la doar câteva minute. Clubul catalan pare că a făcut o greșeală în privința a doi jucători.

Joao Felix, Joao Camcelo

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona a anunțat în cursul zilei de duminică plecarea a 3 jucători de la club. Marcos Alonso, Joao Cancelo și Joao Felix și-au încheiat angajamentul pentru clubul catalan pe data de 30 iunie. Fundașului spaniol i s-a terminat contractul, devenind jucător liber, iar cei doi portughezi se vor întoarce, cel puțin temporar, la echipele de care aparțin, după încheierea împrumuturilor.
Catalanii au făcut postări pe rețelele de socializare pentru a mulțumi fiecăruia în parte pentru perioada petrecută la clubul "blaugrana". Totuși, cele două postări despre fotbaliștii portughezi, Felix și Cancelo, au fost șterse la doar câteva minute.
FC Barcelona nu a reușit să ajungă încă la un acord cu echipele de care cei doi jucători aparțin pentru o eventuală prelungire a împrumuturilor, astfel pentru moment cei doi vor reveni la Atletico Madrid, respectiv Manchester City.
Citește și:

Cancelo și Felix și-au încheiat împrumuturile la Barcelona

Chiar dacă cei doi portughezi nu mai fac parte oficial din lotul Barcelonei în acest moment, clubul catalan va continua negocierile, iar șansele ca aceștia să rămână și din sezonul viitor pe Camp Nou sunt destul de ridicate.
De-a lungul întregului sezon au apărut informații în presa internațională despre faptul că Felix și Cancelo își doresc să continue alături de Barcelona. Totodată, cluburile celor doi fotbaliști sunt dispuse să renunțe la aceștia, dar prețul lor încă este unul prea mare pentru catalani.
Astfel, conducerea vicecampioanei din Spania va încerca să îi împrumute din nou pentru cel puțin încă un sezon, după care posibilitatea de a-i transfera definitiv va crește. Felix are contract cu Atletico până în 2029, iar Cancelo este jucătorul lui City până în 2027.
Conform lui Fabrizio Romano, discuțiile dintre Barcelona și cele două cluburi vor continua în perioada următoare, fiind intermediate de agentul celor doi, Jorge Mendes.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo