Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guler, declarație de dragoste pentru Real Madrid: "Restul ofertelor și-au pierdut din valoare"

Romeo Ene

Actualizat 07/07/2023 la 15:07 GMT+3

Arda Guler este noul pariu al lui Real Madrid, care l-a transferat de la Fenerbahce pentru 20 de milioane de euro. Mijlocașul turc de 18 ani a fost prezentat la noua sa echipă.

Arda Güler al Real Madrid, 6 luglio 2023

Credit imagine: From Official Website

Guler a fost prezentat oficial de Real Madrid și a făcut primele declarații pentru noua sa formație. Arda Guler a fost aproape de a ajunge la Barcelona și a fost întrebat de ce a ales-o pe Real în detrimentul rivalei sale. Barcelona a fost interesată de transferul jucătorului, directorul sportiv al echipei deplasându-se până în Turcia pentru a discuta despre venirea acestuia pe Camp Nou. În cele din urmă, acesta a ales să meargă la Real Madrid, întrucât nu mai voia să rămână în Turcia.
El a explicat faptul că în ultimele zile a primit mai multe oferte de la diferite echipe, dar prioritatea lui a fost întotdeauna Real Madrid.
"Madrid este alegerea mea, vreau să ajut cu tot ceea ce pot. Mă simt foarte fericit și mândru pentru că am ajuns la un club atât de mare. Sunt pregătit să mă lupt pentru un post de titular, voi da totul pentru a-mi câștiga locul în echipă, nu vreau să plec", a spus Guler, conform presei din Spania, care a speculat un posibil împrumut.
Deși a primit mai multe oferte, Guler a ales să meargă la Real Madrid, fiind extrem de încântat de decizia luată: "Au fost multe echipe care s-au interesat de serviciile mele și care au vrut să mă transfere, dar când Real s-a interesat de mine, restul ofertelor și-au pierdut din valoare", a adăugat noul jucător al madrilenilor.

Cine este Arda Guler, noul jucător al lui Real Madrid

Produs al lui Fenerbahce, turcul şi-a făcut debutul la echipa mare a celei mai iubite formaţii de pe Bosfor în 2021, la doar 16 ani. Între timp, a adunat deja 32 de partide, devenind o certitudine. În stagiunea recent încheiată, Guler a reuşit 6 goluri şi 7 assisturi, impresionant pentru un fotbalist de doar 18 ani.
Evident, Superliga turcă e la un cu totul alt nivel faţă de marile campionate din Vest, dar Arda Guler e fără îndoială un jucător extrem de interesant care se poate transforma în anii viitori într-un fotbalist world-class.
CITEȘTE ȘI:
Recent retras din activitate, Mesut Ozil garantează pentru Arda Guler, pe care îl vede în viitor ajungând la un nivel incredibil. Cei doi au jucat împreună în stagiunea 2021-2022, iar fostul mare jucător german l-a desemnat pe Guler drept urmaşul său.
"Dacă există un număr zece mai bun decât mine? Mă pot gândi la numele lui Arda Guler, Dumnezeu să-l aibă în pază", spunea Ozil în primăvară.
Arda Guler a debutat anul trecut la naţionala mare a Turciei, pentru care a strâns deja 4 selecţii. El a reuşit chiar şi să înscrie un gol, în partida cu Ţara Galilor (2-0), din preliminariile Euro 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo