Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini superbe în vestiarul lui Real Madrid la sărbătoarea de titlu

Ion Alexandru

Publicat 05/05/2024 la 07:59 GMT+3

Real Madrid a devenit pentru a 36-a oară campioană în Spania, iar jucătorii au văzut împreună în vestiar meciul câștigat de Girona în fața Barcelonei. Mii de fani au ieșit pe străzile capitalei Spaniei pentru a sărbători trofeul, iar Rodrygo a fost alături de ei.

Le Real Madrid a décroché son 36e titre de champion d'Espagne

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat meciul de acasă cu Cadiz. S-a terminat 3-0, iar distanța față de Barcelona a crescut la 13 puncte. Jucătorii de la Real Madrid au avut încredere în Girona și au rămas în vestiar pentru a vedea derby-ul catalan cu Barcelona. Echipa lui Xavi a condus cu 1-0 și 2-1, iar sărbătoarea părea amânată. Girona a dovedit că este marea revelație a sezonului în La Liga și a întors rezultatul. Dubla lui Portu și golul marcat de Gutierrez au trimis titlul la Madrid cu 4 etape înainte de final.
Este al 36-a titlu de campioană a Spaniei, o poveste superbă începută în 1932.
Istoria Realului este incredibilă, iar numărul de trofee reprezintă forța acestui brand uriaș, dar Florentino Perez își asigură viitorul. Puștii din lotul lui Ancelotti sunt deja plini de trofee într-o eră în care concurența în fotbal este uriașă.

Rodrygo a sărbătorit pe străzile din Madrid alături de fani

Succesul obținut de Girona în fața Barcelonei a declanșat un val de bucurie la Madrid. Fanii Realului au rămas și ei în jurul stadionului Bernabeu și au sărbătorit titlul 36. Unul dintre protagoniștii acestei performanțe, Rodrygo a vrut să se bucure alături de ei. Brazilianul a mers cu mașina între suporterii fericiți.
Adevărata sărbătoare va fi peste o săptămână. Chiar și fără confirmare oficială, petrecerea de titlu cu fanii ar putea avea loc duminica viitoare după-amiază, la o zi după Granada-Real Madrid . Acesta este planul pe care clubul îl are în vedere, deși mai trebuie conturat după o discuție cu autoritățile și după ce se întâmplă în Real Madrid-Bayern. Toată lumea este de acord că acest succes în LaLiga merită o petrecere, dar trebuie ales momentul ideal.
Real Madrid a exclus să meargă la Piața Cibeles sâmbătă, 4 mai, considerând că ar fi fost o sărbătoare forțată. Jucătorii au rămas împreună la Bernabeu și au urmărit Girona-Barcelona, ​​dar nu au considerat de cuviință să meargă cu suporterii având în vedere incertitudinea din jurul meciului. O mare petrecere în Cibeles necesită o organizare amănunită și nimeni nu a vrut să riște înainte de Girona - Barcelona. Ancelotti a explicat: "Este diferit de ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, pentru că astăzi câștigând nu suntem campioni pentru că trebuie să așteptăm. În acea zi am învins Espanyol și am fost deja campioni. Nu am câștigat încă (a spus el după duelul cu Cadiz) Mergem acasă liniștiți să ne gândim la meciul următor".
Real Madrid joacă miercuri pe Bernabeu returul semifinalei Champions League cu Bayern. La Munchden a fost 2-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo