Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joao Felix și Atletico Madrid, ruptură totală! Echipa care are șanse mari de a-l transfera

Romeo Ene

Publicat 07/07/2023 la 14:14 GMT+3

Joao Felix a revenit la Atletico Madrid după ce a fost împrumutat la Chelsea, dar se pare că nu pentru mult timp, întrucât jucătorul este hotărât să plece la altă echipă.

Joao Felix

Credit imagine: Eurosport

Atacantul de 23 de ani nu este dispus să rămână la Atletico și încearcă să găsească o echipă capabilă să îndeplinească toate cerințele financiare.
Deși a fost pe lista mai multor cluburi importante din Europa, PSG pare echipa potrivită cerințelor sale, conform AS. Publicația spaniolă menționează faptul că jucătorul este atras de proiectul PSG-ului, echipă ce își propune an de an câștigarea UEFA Champions League.
Un motiv pentru care Felix nu-și mai dorește sub nicio formă să rămână la Atletico este pierderea numărului 7, pe care îl purta încă din 2019, atunci când a fost transferat pentru 127 de milioane de euro de la Benfica.
Reunirea lotului este în această lună, dar atacantul nu mai vrea să audă de clubul spaniol, conform sursei citate. Chiar și așa, Felix nu reprezintă o prioritate pentru PSG, însă Jorge Mendes, impresarul jucătorului, va încerca să-i convingă pe parizieni să-l transfere. Chiar dacă nu va ajunge la Paris, impresarul jucătorului va încerca să-i găsească un alt club puternic în Europa lui Felix. Problema este reprezentată de prețul cerut de Atletico pe jucător, aproximativ 100 de milioane de euro. Rămâne de văzut dacă o echipă din Europa va fi dispusă să achite această sumă.
CITEȘTE ȘI:

Felix nu a fost păstrat de Chelsea

Transferat de Atletico în 2019 de la Benfica, în schimbul a 127 de milioane de euro, Felix nu a reușit să se impună în capitala Spaniei și a intrat în conflict cu Diego Simeone, în ultimele luni dinaintea împrumutului pe Stamford Bridge.
Vestea că nu intră în planurile lui Pochettino vine ca o adevărată lovitură pentru portughez, care declara recent că se simte foarte bine la Londra: "Încă nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar aceste 4-5 luni mi-au plăcut foarte mult. Este un club de top, toată lumea din club a fost drăguță cu mine. Coechipierii sunt incredibili, îmi place să fiu aici".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo