Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele cuvinte transmise de Mbappe, după ce a semnat cu Real Madrid: "Un vis devenit realitate"

Andrei Nicolae

Publicat 03/06/2024 la 21:16 GMT+3

Kylian Mbappe a devenit în sfârșit noul jucător al lui Real Madrid, anunțul fiind făcut oficial luni seara de către clubul blanco. La scurt timp după ce echipa de pe Bernabeu a emis comunicatul privind transferul atacantului, acesta a venit cu o reacție pe contul său oficial, prin care a numit această mutare un vis devenit realitate.

Le feuilleton est terminé : Kylian Mbappé est officiellement un joueur du Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Tocmai s-a realizat unul dintre cele mai mari transferuri din istoria fotbalului modern, și anume mutarea lui Mbappe de la PSG la Real Madrid. La două zile distanță de la succesul formației de pe Bernabeu în finala Ligii Campionilor, clubul a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toată suflarea blanco.
Mbappe este noul jucător al celor de la Real Madrid, după un contract semnat valabil pe cinci ani. Încă de duminică era sigur că francezul va semna cu echipa din Spania, însă anunțul oficial al clubului s-a lăsat așteptat pentru încă o zi.
Acum, totul este clar, iar Mbappe va face parte de la anul dintr-o echipă de-a dreptul stelară a lui Carlo Ancelotti, unde îi va avea alături pe Bellingham, Vinicius, Rodrygo și mulți alți jucători de top.
Citește și:

prima reacție a lui mbappe, după oficializarea transferului la REAL

La câteva minute după anunțul oficial al clubului blanco, atacantul de 25 de ani a venit cu o primă reacție pe rețelele sociale, mai exact un mesaj transmis în engleză, franceză și spaniolă. Mbappe s-a arătat extrem de entuziasmat de această mutare și a atașat câteva fotografii cu el de când era adolescent și purta o geacă a echipei de pe Bernabeu.
Evident, din colajul de poze nu a lipsit și celebra fotografie cu Mbappe, alături de Cristiano Ronaldo.
"Un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și de mândru să mă alătur clubului visurilor mele, Real Madrid. Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt acum.
Abia aștept să vă văd, madridistas, mulțumesc pentru susținerea incredibilă. Hala Madrid", a transmis francezul pe contul său oficial.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo