Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid învinge Cadiz în deplasare și e lider provizoriu în La Liga. Rodrygo, omul meciului

Irina Aldea

Publicat 26/11/2023 la 21:29 GMT+2

Real Madrid nu a avut probleme în etapa cu numărul 14 din La Liga și s-a impus în fața ocupantei locului 16, Cadiz, cu scorul de 3-0. Rodrygo a reușit o dublă și o pasă de gol, fiind omul meciului de pe Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz - Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat cu 3-0 partida disputat în deplasare cu Cadiz, contând pentru etapa cu numărul 14 din La Liga. Rodyrgo a fost omul meciului pentru oaspeți, atacantul brazilian reușind o dublă și o pasă de gol. Rodrygo a deschis scorul în minutul 14, oferindu-le "galacticilor" avantajul la pauză.
Băieții lui Ancelotti nu au forțat, dar au rezolvat soarta partidei la scurt timp după reluarea meciului, același Rodrygo marcând în minutul 64. Jude Bellingham a revenit în postura de titular cu succes, marcând al 14-lea său gol pentru Real Madrid, în minutul 74, din pasa aceluiași Rodrygo, care a fost desemnat omul meciului.
Grație acestui rezultat, Real Madrid urcă provizoriu pe locul 1 în La Liga, având 35 de puncte după 14 etape. Podiumul e completat de Girona (34 de puncte și 13 meciuri jucate) și Atletico Madrid (31 de meciuri și 13 meciuri jucate). Pentru Real Madrid urmează meciul din UEFA Champions League cu Napoli, pe 29 noiembrie. Madrilenii se vor duela apoi în La Liga cu Granada pe teren propriu și cu Betis în deplasare.

Cadiz – Real Madrid 0-3 | Echipele de start

  • Cadiz: Ledesma - Zaldua, Fali, Chust, Hernandez - Navarro, Alcaraz, Fernandez, Pires - Ramos, Marti. Rezerve: Alejo, Carcelen, Gil, Gomez, Guardiola, Mari, Machis, Mbaye, Mere, Negredo, Ocampo, Sobrino. Antrenor: Sergio Gonzalez
  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Fernandez, Rudiger, Mendy - Valverde, Kroos, Modric - Bellingham - Rodrygo, Joselu. Rezerve: Alaba, Ceballos, Fran, F. Garcia, G. Garcia, Lucas, Martin, Paz, del Alamo, Diaz. Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo