Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie pe final de meci cu Mallorca! Oaspeții au lovit bara de două ori. Rudiger, eroul de pe Bernabeu

Dani Morar

Actualizat 03/01/2024 la 22:16 GMT+2

Real Madrid s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Mallorca, pe teren propriu, după ce oaspeții au avut șansa deschiderii scorului în două rânduri. Antonio Rudiger a marcat în minutul 78, iar formația din capitală are 3 puncte peste Girona, care evoluează împotriva lui Atletico.

Antonio Rüdiger délivre le Real Madrid contre Majorque en Liga, le 3 janvier 2024

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu pierduse niciunul dintre precedentele 18 meciuri pe Santiago Bernabeu în toate competițiile (15 victorii și 3 egaluri). Odată cu această victorie au egalat cea mai bună serie de acest gen sub comanda lui Carlo Ancelotti, când aveau 19 partide fără eșec.
Prima mare ocazie le-a aparținut madrilenilor. Modric a încercat o pasă pentru Bellingham, care a fost blocat, iar mingea a ajuns din nou la croat. Acesta a trimis cu exteriorul pentru Vinicius, care a șutat spre colțul lung, dar mingea a trecut de puțin pe lângă.
În minutul 37, o altă fază a avut loc pe aceeași axă. De această dată, brazilianul a primit o pasă în marginea careului, i-a dat mingea printre picioare unui adversar, iar apoi a trimis un șut bun, respins în lateral de Rajkovic.
În ciuda cursului jocului, Mallorca putea deschide scorul pe finalul primei reprize. Dani Rodriguez a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng și a centrat perfect pentru Antonio Sanchez. Spaniolul a trimis cu capul în bara transversală, iar mingea a căzut apoi pe linia porții, fiind reținută de Lunin.
Mallorca a irosit o nouă ocazie uriașă în debutul reprizei secunde. Toată lumea se aștepta ca arbitrul să dicteze o lovitură liberă în marginea careului Realului, dar acesta a lăsat avantaj și Samu Costa a trimis un nou șut în bară.
Real a avut și ea o ocazie incredibilă. Bellingham a trimis către poartă, dar Rajkovic a respins. Joselu a trimis cu capul, cu poarta goală în față, dar a lovit și el bara, iar tabela a rămas nemodificată.
Madrid a deschis scorul până la urmă cu 12 minute înaintea finalului de meci. Modric a executat perfect o lovitură de la colțul terenului, iar Antonio Rudiger a trimis cu capul direct în viclu, fără șanse pentru portarul advers.
Real Madrid – Mallorca s-a încheiat 1-0, iar echpa condusă de Carlo Ancelotti s-a distanțat la 3 puncte în fruntea clasamentului. Girona, principala urmăritoare, joacă de la 22:30 împotriva lui Atletico Madrid.
Citește și:

Real Madrid – Mallorca: Echipele de start

  • REAL MADRID (4-4-2): Lunin - Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Garcia - Valverde, Modric, Kross, Bellingham - Rodrygo, Vinicius
    REZERVE: Arrizabalaga, Carrillo, Ceballos, Diaz, Fran, Guler, Joselu, Lucas, Paz
    ANTRENOR: Carlo Ancelotti
  • MALLORCA (5-4-1): Rajkovic - Maffeo, Gonzalez, Raillo, Nastasic, Van Der Heyden - Sanchez, Morlanes, Samu Costa, Rodriguez - Larin
    REZERVE: Greif, Pichu, Copete, Darder, Cozar, Lato, Llabres, Lopez, Luna, Mascarell, Ndiaye, Prats
    ANTRENOR: Javier Aguirre
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo