Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rodrygo s-a decis asupra viitorului său! Nici nu a luat în calcul o altă variantă: "Cum aș putea?"

Daniel Kerekes

Actualizat 02/06/2024 la 19:28 GMT+3

Rodrygo i-a asigurat pe fanii lui Real Madrid că nu va pleca de la echipă în sezonul viitor. Atacantul brazilian a fost subiectul unui transfer la Manchester City în săptămâna finalei UEFA Champions League.

Rodrygo

Credit imagine: Getty Images

Rodrygo a devenit campion al Europei pentru a doua oară, după ce Real Madrid a câștigat în fața Borussiei Dortmund cu 2-0 în finala Ligii Campionilor de pe Wembley. Atacantul brazilian a evoluat 89 de minute, fiind înlocuit cu Eder Militao.
În euforia victoriei, fotbalistul Realului a vorbit despre viitorul său, care era pus sub semnul întrebării în săptămâna dinaintea finalei. Presa internațională a vorbit în mai multe rânduri de un interes al celor de la Manchester City pentru acesta.
Zvonurile prindeau tot mai mult contur odată cu declarațiile brazilianului, care spunea că Manchester City a fost echipa mai bună în dubla manșă din sferturi: "Au fost mai buni decât noi. Din punctul meu de vedere City este cea mai bună echipă din lume, cea care practică cel mai bun fotbal", spunea acesta în urmă cu câteva zile.
Citește și:

Rodrygo rămâne la Real Madrid

Jucătorul Realului a demontat aceste zvonuri chiar după finala câștigată. Rodrygo i-a asigurat pe fanii Realului că nici măcar nu s-a gândit la plecarea de pe Bernabeu:
"În această săptămână, presa a vorbit despre sume de transfer, cluburi, interes pentru mine. Nu știu nimic despre asta și nici nu sunt interesat. Chiar dacă sunt oferte, nu am nicio idee. Rămân, sunt fericit aici. Cum aș putea să o părăsesc pe Real Madrid?", a declarat Rodrygo, citat de Fabrizio Romano.
Atacantul de 23 de ani a încheiat un nou sezon prolific în tricoul Realului. Acesta a marcat 17 goluri și a oferit 9 pase decisive în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo