Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal în Spania, după victoria lui Real Madrid contra Almeriei: "Cineva a decis că nu putem câștiga"

Andrei Nicolae

Publicat 21/01/2024 la 22:39 GMT+2

Real Madrid a învins-o într-un mod dramatic pe Almeria cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Partida nu a fost lipsită însă de faze controversate, jucătorii ultimei clasate acuzând grav arbitrajul după finalul partidei.

Head coach Gaizka Garitano of UD Almeria reacts during the LaLiga EA Sports match between Real Madrid CF and UD Almeria at Estadio Santiago Bernabeu on January 21, 2024 in Madrid, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut in extremis o victorie în fața "lanternei roșii" din Spania, Almeria, cu scorul de 3-2, la capătul unui meci dramatic. Condusă cu 2-0, formația blanco a revenit și a marcat golul victoriei în minutul 90+9, prin Dani Carvajal.
Partida nu a fost lipistă însă de faze la care jucătorii Almeriei să conteste deciziile arbitrilor. Primul moment de acest fel s-a petrecut la lovitura de pedeapsă acordată madrilenilor ce a dus la golul de 2-1.
Fotbaliștii ultimei clasate au sesizat că înainte de hențul lui Kaik, Antonio Rudiger ar fi comis un fault în atac. Altă fază ce a ridicat semne de întrebare asupra jucătorilor lui Garitano a fost cea de la golul al treilea al oaspeților, care a fost anulat pe motiv de fault la o fază premergătoare.
Altă situație controversată în viziunea jucătorilor Almeriei a fost cea de la golul secund al lui Real, la care Vinicius a fost cercetat pentru un posibil henț în momentul în care a preluat mingea înainte să înscrie. În ultimul rând, cele 11 minute de prelungire le-au pus probabil "capac" fotbaliștilor de la Almeria, care s-au văzut întorși în minutul 90+9.
Citește și:

Scandal imens în La Liga, după victoria Realului

Primul jucător care a luat atitudine a fost Marc Pubill, care a declarat următoarele: "Cineva a decis că nu putem câștiga aici și asta s-a întâmplat. Nu mai am nimic de zis", a spus fotbalistul lui Almeria, făcând referire la arbitri, potrivit Marca.
Alt jucător care și-a exprimat opinia în acest sens a fost Gonzalo Melero, care a spus: "Părăsim terenul cu sentimentul că ne-au furat meciul, în mod clar. Cred că nu se putea face nimic mai mult din exterior ca să îi bage în meci. Nu putem accepta așa ceva. Ce s-a întâmplat azi a întrecut orice limită."
Grație acestui rezultat, madrilenii rămân pe locul 1, cu 2 puncte peste Girona. Pentru Real Madrid urmează duelul cu Las Palmas, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo