Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos s-a despărțit de Sevilla, dar nu se retrage! Cea mai probabilă destinație a ibericului

Nicu Savin

Publicat 18/06/2024 la 21:57 GMT+3

Sergio Ramos s-a despărțit în mod oficial de Sevilla, la numai un an de când revenise la clubul unde a crescut. Chiar dacă fundașul central a menționat că nu știe unde își va continua cariera, există tot mai multe zvonuri că e dorit insistent la Al Nassr.

sergio ramos

Credit imagine: Getty Images

Fundaşul Sergio Ramos intenţionează să continue să joace fotbal pentru încă un an sau doi, în ciuda faptului că va părăsi echipa Sevilla FC după doar un sezon, scrie Agerpres. Ramos (38 de ani) a declarat marţi că deşi nu va mai evolua pentru gruparea andaluză, nu are deocamdată nicio altă opţiune.
"Plec de la Sevilla FC cu fruntea sus, îmbrăţişându-i pe toţi. După 21 de ani de carieră nu voi părăsi lumea fotbalului, chiar dacă momentan nu am angajament la altă echipă. Nu am de gând să mă retrag, mă simt încă în formă, vreau să mai joc un an sau doi. Voi vedea în perioada următoare încotro mă voi îndrepta", a spus Sergio Ramos.

Sergio Ramos, dorit de Cristiano Ronaldo la Al Nassr

În ultimele zile, când despărțirea dintre Ramos și Sevilla a devenit certă, presa din Spania a scris că fundașul ar putea ajunge la Al Nassr. Acolo ar fi dorit insistent de Cristiano Ronaldo, fostul său coleg de la Real Madrid, dar și de Fernando Hiero, care e director sportiv la clubul saudit.
El a mărturisit că are un regret pentru faptul că nu a mai fost convocat pentru lotul naţionalei Spaniei care participă la EURO 2024 şi a transmis mult succes naţionalei iberice.
Fostul căpitan al naţionalei Spaniei a refuzat oferte din Arabia Saudită pentru a ajuta Sevilla FC aflată în dificultăţi economice şi sportive.
El a demonstrat, jucând 37 de meciuri în toate competiţiile cu clubul andaluz în acest sezon, în special în Liga Campionilor, că în ciuda vârstei era încă în formă.
Fostul jucător de la PSG şi Real Madrid este considerat unul dintre cei mai mari fundaşi din istorie, cu un palmares imens (25 de trofee câștigate, inclusiv o Cupă Mondială, două Campionate Europene, patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri La Liga şi două în Ligue 1).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo