Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un superstar de la Real, deconspirat de un fost oficial al Barcelonei: "Este culer. A plâns la acel 6-1 cu PSG"

Andrei Nicolae

Publicat 07/07/2023 la 12:58 GMT+3

Real Madrid și Barcelona duc una dintre cele mai mari rivalități de pe planetă, motiv pentru care chiar și unii jucători nu ezită să își "înțepe" adversara eternă. Vinicius Junior, unul dintre starurile echipei de pe Bernabeu, a fost protagonistul unui moment de genul, după transferul lui Arda Guler, însă suporterii Barcelonei i-au dat o replică pe măsură brazilianului.

Vinicius, durante el Valencia-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Suporterii celor de la Real Madrid și Barcelona nu ezită niciodată să își arunce "săgeți" în diverse dezbateri, iar cel mai recent subiect a fost cel al transferului lui Arda Guler pe Bernabeu. Deși la un moment dat catalanii păreau că sunt în pole-position pentru semnătura "perlei" din fotbalul turc, madrilenii l-au "deturnat" pe jucătorul lui Fenerbache din drumul către Camp Nou și l-au convins să ajungă în capitala Spaniei.
Nu doar fanii s-au arătat entuziasmați de venirea lui Guler la Real, ci și jucătorii echipei blanco. Vincius a fost unul dintre superstarurile de pe Bernabeu care l-a primit pe turc cu un mesaj pe contul său oficial. În textul său, sud-americanul a inclus și o "înțepătură" la adresa Barcelonei, făcând referire la măreția clubului din capitala Spaniei.
"Încă unul (n.r. Arda Guler) care îi alege pe cei mai mari", a fost mesajul scurt de bun-venit al lui Vinicius pentru Guler, care a pus în mod evident "sare pe rană" pentru suporterii catalani, care și l-ar fi dorit pe turc în tricoul blaugrana.
Citește și:

Replica catalanilor pentru brazilian: "Vinicius este un 'culer'."

Răspunsul suporterilor blaugrana nu s-a lăsat extrem de așteptat, iar fanii de pe Camp Nou au ales să riposteze cu un mesaj pe măsură. Catalanii au găsit declarațiile făcute de vechiul scouter al clubului, Andre Curry, care îl deconspiră pe Vincius și dragostea sa față de clubul madrilean. Potrivit spuselor fostului om din staff-ul de pe Camp Nou, care au fost readuse la suprafață de fanii Barcei în contextul actual, Vinicius era un adevărat suporter al catalanilor, fiind chiar aproape să semneze cu echipa din Catalunia înainte de a fi abordat de madrileni.
Mai mult decât atât, Curry spunea atunci că sud-americanul a vărsat și câteva lacrimi pentru Barcelona, la acea revenire memorabilă în fața celor de la Paris Saint-Germain, cu scorul de 6-1. Formația antrenată atunci de Luis Enrique pierduse turul optimilor de finală în fața parizienilor cu 4-0 și au reușit o remontada incredibilă în ultimele minute, ducând scorul la 6-1.
"Vinicius e 'culer' (n.r. termenul folosit pentru suporterii Barcelonei). Dar 'culer', 'culer'. Pot spune că a plâns (n.r. de fericire) după ce s-a consumat la revenirea Barcei cu 6-1 cu PSG. Vinicius semnase cu Barca.
Cei doi agenți ai jucătorului erau prieteni apropiați mie. Pentru noi acest subiect era deja închis, dar în ultimul moment prietenii mei m-au trădat pe mine și clubul", spunea Andre Curry, în acele mesaje scoase din nou la iveală de fanii Barcei drept replică pentru Vinicius, potrivit Sport.
Vinicius a ajuns la Real Madrid de la Flamengo în vara lui 2018 și de atunci a adunat 225 de partide în tricoul blanco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo