Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie muncită pentru Real Madrid împotriva lui Las Palmas. Vinicius Jr a revenit după accidentare

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/09/2023 la 22:12 GMT+3

Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Las Palmas, într-un meci din etapa a 7-a din La Liga. Această victorie duce echipa "blanco" peste FC Barcelona în clasamentul din Spania, acumulând 18 puncte. Vinicius Junior a reintrat în circuitul echipei după accidentarea suferită în startul sezonului, care l-a ținut departe de teren o lună.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Carlo Ancelotti a odihnit câțiva titulari de drept după înfrângerea din derby-ul cu Atletico. Jucători precum Jude Bellingham, Luka Modric sau Dani Carvajal au rămas pe bancă pentru această partidă.
Real Madrid a înfruntat o echipă a lui Las Palmas care primise doar 4 goluri în campionat până la vizita pe Santiago Bernabeu.

Alvaro Valles, eroul primei reprize

Prima parte a jocului a fost una frustrantă pentru jucătorii "blanco", aceștia fiind blocați din toate pozițiile de către portarul advers, Alvaro Valles. Goalkeeper-ul spaniol a făcut 45 de minute de vis, ridicând un adevărat zid în poarta lui Las Palmas.
Acesta a reușit nu mai puțin de 7 parade în timpul regulamentar al primei reprize. Joselu, Brahim Diaz sau Nacho au părut hipnotizați în fața lui Valles, pe care nu au reușit să-l învingă din poziții ideale.
Gazdele au reușit să marcheze la ultima fază a primei reprizei, în prelungiri. Valles nu a mai avut ce face la șutul deviat al lui Brahim Diaz, iar Realul a intrat la vestiare cu avantaj minim. Jucătorul titularizat în locul lui Jude Bellingham a marcat primul său gol din actualul sezon.
Citește și:
Joselu și-a luat revanșa în startul reprizei secunde. Spaniolul de 33 de ani a marcat în minutul 54 un gol de atacant autentic. Acesta a plasat perfect mingea cu capul în plasă, după o centrare a lui Rodrygo. După golul marcat, Real nu a mai reușit să se apropie la fel de periculos de poarta lui Valles, chiar dacă Vinicius Junior a intrat pe teren în minutul 57. Brazilianul nu a reușit să fie decisiv.

Real Madrid, peste Barcelona, dar sub Girona

Această victorie o duce pe Real Madrid peste rivala FC Barcelona în clasamentul din La Liga, dar elevii lui Ancelotti rămân la un punct sub noul lider-surpriză, Girona, care a întors scorul în deplsarea de la Villarreal și a reușit să câștige cu 2-1.
Real Madrid o va înfrunta pe Girona în etapa viitoare, într-un meci care a devenit un adevărat derby de clasament.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo