Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, după a patra calificare consecutivă în semifinalele Champions League: "Am meritat-o"

Bianca Dumitru

Actualizat 19/04/2023 la 00:45 GMT+3

Real Madrid a ajuns în semifinalele Champions League, după ce a eliminat-o pe Chelsea, cu scorul general de 4-0. La finalul partidei de la Londra, Carlo Ancelotti a vorbit despre prestația jucătorilor săi, arătându-se mulțumit.

Carlo Ancelotti (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut fără emoții calificarea în semifinalele Champions League, după ce a trecut de Chelsea cu scorul general de 4-0.
Chiar dacă pe teren propriu londonezii au avut multe ocazii de gol și o posesie mai bună a mingii, Courtois nu s-a lăsat învins. În schimb, Rodrygo a trimis balonul de două ori în poarta lui Kepa și a adus victoria echipei sale.
La finalul partidei, Carlo Ancelotti a analizat prestația jucătorilor săi, lăudând intervențiile bune ale lui Courtois și declarându-se fericit de rezultat.
Antrenorul, care a dus-o de 4 ori până acum, în 4 sezoane consecutive, pe Real Madrid în semifinalele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, a comentat și calificarea celor de la AC Milan, pe care îi consideră viitorii adversari ai "galacticilor" din finala Champions League.
Citește și:

Ancelotti, după a patra calificare consecutivă în semifinalele Champions League

"Știam că trebuie să suferim într-un meci de genul ăsta. Prima parte ne-a creat probleme pe flancul stâng, apoi am remediat. A fost un meci complet. Am avut un nivel foarte bun, am fost solizi în apărare. Este o calificare meritată și suntem foarte fericiți.
Courtois a fost foarte important, Chelsea ar fi putut să preia conducerea pe tabela de marcaj și să ne dea multe emoții. În repriza a doua ne-am descurcat mai bine și am avut spațiu pentru a face tranziții.
Noi ne gândim doar la noi înșine. Mă bucur pentru Milan că au ajuns în semifinale după atât de mult timp, dar îmi pare rău pentru Napoli pentru că îi apreciez", a declarat Carlo Ancelotti, citat de As.com.
Real Madrid se va duela, pentru un loc în finala competiției, cu învingătoarea din sfertul Bayern Munchen - Manchester City (0-3 în tur), programat miercuri seară, de la ora 22:00.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo