Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Bayern Munchen, banner scandalos la meciul cu Barcelona! Ce au putut să afișeze nemții

Nicu Savin

Publicat 13/09/2022 la 23:22 GMT+3

Fanii lui Bayern Munchen s-au revoltat față de amânările unor partide din cauza morții Reginei Elisabeta a 2-a a Marii Britanii. Suporterii bavarezi au afișat la meciul cu Barcelona un banner care poate fi catalogat scandalos.

Bannerul afișat de fanii lui Bayern Munchen la meciul cu Barcelona

Credit imagine: Eurosport

Bayern Munchen - Barcelona este meciul zilei în Champions League, atât prin grandoarea celor două formații, dar și prin prisma faptului că Lewandowski s-a întors pe Allianz Arena în calitate de adversar.
Suporterii bavarezilor l-au primit pe polonez cu aplauze, dovedind că nu au uitat performanțele uimitoare reușite de acesta. Totuși, suporterii mai radicali ai nemților au ieșit în evindență în mod negativ printr-un mesaj afișat în tribune. Acesta este unul de revoltă privind amânările unor partide din Premier League și din cupele europene din cauza morții Reginei Elisabeta a 2-a a Marii Britanii.
"Meciuri amânate în ultimul moment și interdicții din cauza morții unui regal? Respectați fanii!", s-a văzut scris pe un banner imens în peluza bavarezilor.
Gestul fanilor lui Bayern poate fi catalogat scandalos, mai ales că echipa lor nu a suferit din cauza amânărilor diverselor partide din Marea Britanie.

Fotbalul din Marea Britanie, afectat de moarte Reginei Elisabeta a 2-a

Decesul Reginei Elisabeta a 2-a a dat peste cap programul tuturor competițiilor sportive din Marea Britanie. Etapa a 7-a din Premier League s-a amânat în întregime, dar aceeași soartă au avut-o și două partide din etapa a 8-a (3 meciuri din acea etapă nu se vor disputa, însă duelul dintre Brighton și Palace fusese amânat înainte de moartea Reginei, din cauza unei greve programate în domeniul feroviar).
În plus, partida dintre Rangers și Napoli din Champions League s-a amânat de marți pe miercuri, iar duelul dintre Arsenal și PSV din Europa League a fost amânat complet, urmând a se disputa la o dată ulterioară.
În Marea Britanie au fost destule voci care au contestat amânarea partidelor, inclusiv cele din etapa a 7-a, considerându-se că fotbalul ar fi trebuit să continue deoarece s-ar fi putut aduce un omagiu suprem Reginei pe stadioanele pline din Insulă.
De menționat că partidele din această săptămână nu au fost amânate din cauza doliului național, ci pentru că efectivele poliției sunt concentrate aproape în totalitate pe evenimentele care țin de funerariile Reginei, astfel că nu ar fi existat suficient personal care să se ocupe de meciurile de fotbal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo