Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florentino Perez, mesaje speciale pentru doi jucători de la Real, după calificarea în semifinalele Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 18/04/2024 la 10:48 GMT+3

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a învins-o aseară, la penalty-uri, pe campioana en-titre, Manchester City. La finalul partidei de pe Etihad, președintele "galacticilor", Florentino Perez, a mers în vestiar pentru a discuta cu doi dintre jucătorii lui Carlo Ancelotti.

Ein Treiber der Super League: Real-Präsident Florentino Perez

Credit imagine: SID

Real Madrid s-a calificat aseară în semifinalele Champions League, după ce a trecut la penalty-uri de Manchester City. După 3-3 pe Bernabeu, madrilenii au condus cu 1-0 pe Etihad până în minutul 75, dar De Bruyne a egalat și a trimis meciul în prelungiri.
Cele două echipe au lăsat pe teren și ultima fărâmă de energie, iar la loviturile de departajare "galacticii" au avut nervii mai tari și au avansat în careul de ași, Lunin fiind unul dintre "eroi", cu două penalty-uri apărate.
La finalul partidei, Florentino Perez a mers în vestiarul echipei sale și i-a felicitat pe jucători pentru rezultat. Președintele celor de la Real Madrid i-a lăudat în special pe doi dintre fotbaliștii lui Carlo Ancelotti.
Conform jurnaliștilor de la Defensa Central, oficialul i-ar fi spus lui Lunin că a fost "cel mai bun", iar lui Nacho i-a transmis: "Trebuie să rămâi". Căpitanul "galacticilor" mai are contract cu Real Madrid până la finalul acestui sezon și, deși șefii i-au propus o prelungire a înțelegerii, fundașul nu a dat până acum niciun răspuns.
Ibericul de 34 de ani, care are o cotă de piață de 4 milioane de euro, a evoluat în întreaga sa carieră doar la clubul blanco, alături de care a cucerit 24 de trofee din 2012 și până în prezent. Aseară, după mesajul lui Perez, fotbalistul nu a avut nicio reacție din care să reiasă planurile sale de viitor.
Citește și:

CARLO ANCELOTTI, CONVINS CĂ APĂRAREA A FOST CHEIA SUCCESULUI

După meci, Carlo Ancelotti a recunoscut că Real Madrid a suferit, dar i-a ridicat în slăvi pe jucătorii săi, al căror spirit de sacrificiu a făcut posibilă calificarea. Italianul a insistat că City nu poate fi învinsă într-un alt mod decât cu o disciplină defensivă precum cea arătată de jucătorii săi în duelul de pe Etihad.
"A fost singura cale prin care puteam câștiga aici. Penalty-urile sunt un joc de noroc, dar am avut încredere în jucători. Mi-au spus că vor câștiga, Lunin mi-a spus că va apăra... Până la urmă a ieșit bine. Am văzut toate penalty-urile.
Am început bine, am ajuns în față pe tabela de marcaj și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm... Am scăpat prea mult controlul, City a avut mai mult control, deși ei au mereu mai mult control. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine.
Am văzut acest exercițiu de supraviețuire multe ori la Real Madrid. Asta scoate la iveală ceva ce nimeni nu credea că mai avem. În focul luptei am fost foarte convinși că ne vom califica. Evident că îmi place foarte mult când văd o echipă care se sacrifică și luptă. Aici nu se putea câștiga decât așa", a declarat Ancelotti.
Pentru un loc în finala Champions League, Real Madrid se va duela cu Bayern Munchen, care a câștigat la limită returul cu Arsenal, scor 1-0 (2-2 în tur), grație unui gol marcat de Joshua Kimmich.
Meciul tur din semifinalele Champions League va avea loc în Germania, pe 30 aprilie, iar returul se va disputa pe 7 mai, la Madrid.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo