Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, impresionat total de un puști de la City! "Unul dintre cei mai buni pe care i-am antrenat vreodată"

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2023 la 11:14 GMT+3

Manchester City s-a impus aseară, în deplasare, cu scorul de 1-3, în duelul cu RB Leipzig, contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League. După meci, Pep Guardiola s-a declarat uluit de Rico Lewis, fotbalistul de doar 18 ani al campioanei din Premier League.

Pep Guardiola, Manager of Manchester City, celebrates with Rico Lewis after the team's victory in the UEFA Champions League match between RB Leipzig and Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a câștigat aseară, în deplasare, cu scorul de 1-3, duelul cu RB Leipzig, contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League.
Phil Foden, Julian Alvarez și Jeremy Doku au înscris pentru echipa lui Pep Guardiola, aceștia din urmă fiind responsabili și pentru assist-urile de la ultimele două goluri. Prima pasă decisivă de aseară a fost reușită de Rico Lewis, fotbalistul de 18 ani din lotul lui City.
Fundașul englez, crescut la academia "cetățenilor", la cea de-a șasea sa prezență în acest sezon pentru echipa din Manchester, a treia din postura de titular.
După meciul de pe Red Bull Arena, Guardiola s-a arătat încântat de prestația tânărului său jucător. Antrenorul campioanei Angliei a spus că englezul este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a antrenat de-a lungul carierei sale.
"Ce jucător. Ce jucător! Are 18 ani. Am fost antrenor timp de 15 ani, am antrenat jucători incredibili, să găsesc un fotbalist ca el în buzunare, care se mișcă în spații... Wow! Este unul dintre cei mai buni pe care i-am antrenat vreodată, de departe", a declarat Pep Guardiola, potrivit jurnalistului Sam Lee.
Citește și:

MANCHESTER CITY, LIDER ÎN TOPUL FAVORITELOR LA CÂȘTIGAREA CHAMPIONS LEAGUE

După duelurile din a doua etapă a grupelor Champions League, bookmakerii au actualizat cotele favoritelor la câștigarea trofeului din cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.
Astfel, conform caselor de pariuri, echipa care are cele mai mari șanse să se impună în acest sezon de Champions League este în continuare Manchester City, care are cote cuprinse între 2,9 și 3,2.
Pe locul 2 în topul favoritelor se află Bayern Munchen, cotată între 5,5 și 6, iar podiumul este completat de Real Madrid, ale cărei cote variază între 7,5 și 8,5.
Prima schimbare importantă din top 10 favorite la câștigarea trofeului Champions League este coborârea lui Manchester United de pe locul 7 pe locul 11, echipa lui Erik ten Hag având acum, după înfrângerile cu Bayern și Galatasaray, cote cuprinse între 34 și 45.
Pe locul 7 a urcat Inter, care este cotată între 21 și 26, iar în top 10 a intrat Newcastle, lider al grupei F după victoria cu PSG de aseară. Englezii au cote cuprinse între 19 și 29, având a opta șansă la câștigarea competiției.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo