Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viorel Moldovan, tranșant după eliminarea Farului din Liga Campionilor: "De nerecunoscut" + Ce a remarcat la Sheriff

Andrei Nicolae

Publicat 18/07/2023 la 23:49 GMT+3

Farul a fost eliminată în seara de marți de Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor, după ce moldovenii s-au impus în partida retur cu scorul de 3-0. Primele reacții de după partidă nu au întârziat să apară, iar Viorel Moldovan a remarcat superioritatea moldovenilor din duelul de la Tiraspol.

Farul (Gică Hagi, Andrei Borza, Enes Sali, Tudor Băluță, Andrei Artean)

Credit imagine: facebook

Campioana României și-a luat "adio" de la cea mai importantă competiție europeană intercluburi încă din primul tur preliminar, după ce a fost învinsă categoric de Sheriff Tiraspol în manșa retur, scor 3-0. Deși s-a impus cu 1-0 la Constanța, echipa lui Hagi a jucat foarte slab la Tiraspol și nu a amenințat aproape deloc poarta adversarei sale, Adrian Mazilu având singura ocazie cu adevărat periculoasă a meciului pentru Farul.
Primele reacții după partida de la Tiraspol nu au întârziat să apară, iar fostul internațional român, Viorel Moldovan, a comentat asupra eșecului drastic al campioanei României. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani speră că jocul slab al constănțenilor a fost doar o întâmplare și în același timp nu înțelege cum Sheriff a jucat atât de bine cu foarte mulți jucători proaspăt aduși la echipă.
"Vreau să cred că a fost un accident, această echipă a arătat că poate mai mult. Astăzi a fost depășită total, de nerecunoscut Farul Constanța. Mi s-au părut timorați, fricoși. Și fizic au stat prost, mai agresivi cei de la Sheriff, mai combativi, au fost primii la minge mereu. Se lipea mingea de ei.
Am văzut combinații și mă întrebam: cum naiba s-au omogenizat ăștia așa repede? Au adus 15 jucători... e vorba de calitate! Am înțeles că au legături foarte bune în zona Africa și America de Sud, au scouteri foarte buni", a spus Moldovan, la Orange Sport.
Citește și:

Farul va juca în turul secund din Conference League

După eliminarea dureroasă din primul tur al Ligii Campionilor, Farul rămâne în competițiile europene, însă va face doi pași înapoi, spre UEFA Conference League. Campioana României va juca în turul secund al celei de-a treia competiții europene din punct de vedere al valorii în fața învinsei dintre Urartu (Armenia) şi Zrinjski Mostar (Bosnia).
La momentul redactării acestui articol, cele două echipe se află la egalitate la general în returul din primul tur al Champions League, iar partida pare să se îndrepte către loviturile de departajare. Tot în Conference League se află și celelate echipe românești calificate în competițiile europene, CFR Cluj, FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe.
PROGRAMUL PRELIMINARIILOR CONFERENCE LEAGUE
  • Primul tur: 13 și 20 iulie
  • Turul doi: 27 iulie și 3 august
  • Turul trei: 10 și 17 august
  • Play-off: 24 și 31 august
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo