Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Khelaifi, anunț ferm despre viitorul lui Mbappe! În ce condiții mai rămâne starul francez la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 05/07/2023 la 21:34 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert, după ce fotbalistul le-a spus șefilor de la PSG că nu are de gând să-și activeze clauza de prelungire a contractului scadent în 2024. Nasser Al-Khelaifi a abordat acest subiect astăzi, spunând că varianta ca francezul să plece gratis de la Paris este exclusă.

Nasser Al-Khelaifi și Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe le-a transmis recent șefilor de la PSG că nu-și va prelungi contractul scadent în vara lui 2024, ceea ce a deschis ușa unor numeroase speculații privind viitorul starului francez.
Presa internațională a vorbit foarte mult în ultimele săptămâni despre echipele care ar fi dispuse să investească în transferul lui Mbappe, printre care se numără Real Madrid, Liverpool și Chelsea.
Atacantul, însă, ezită, dorindu-și să își ducă înțelegerea cu parizieni la capăt. Acest subiect a fost abordat astăzi de președintele celor de la PSG, care a făcut foarte clară poziția clubului cu privire la situația lui Mbappe.
Nasser Al-Khelaifi a spus că francezul va putea rămâne pe Parc des Princes doar dacă își va prelungi contractul, în caz contrar urmând a fi transferat pentru că varianta ca atacantul să plece gratis de la Paris vara viitoare este exclusă.
"Nu vrem să-l pierdem gratis în 2024. Poziția noastră e clară. Dacă vrea să rămână, vrem și noi. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem gratis cel mai bun jucător din lume, e imposibil", a declarat Nasser Al-Khelaifi, care a precizat că Mbappe mai are maxim două săptămâni la dispoziție pentru a lua o decizie.
Citește și:

PLANUL LUI MBAPPE A FOST DECONSPIRAT

Deși s-a tot vorbit despre faptul că șefii miliardari ai PSG-ului sunt extrem de supărați pe Mbappe și îl vor constrânge să plece în această vară, contra unei sume uriașe, atacantul francez a spus clar că vrea să mai stea un an la Paris.
La începutul acestei săptămâni, jurnaliștii din Spania au dezvăluit motivul pentru care fotbalistul nu își dorește să plece încă de pe Parc des Princes.
Conform celor de la As.com, Mbappe nu vrea să se despartă de campioana Franței din cauza unei clauze contractuale conform căreia, dacă rămâne la echipă până în 2024, va primi un așa-zis "bonus de loialitate". Acesta se ridică la valoarea de 80 de milioane de euro.
Astfel, alături de salariul de 72 de milioane de euro pe an, Kylian Mbappe ar urma să încaseze în ultimul său la PSG peste 150 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo