Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia lui Mbappe după ultimatumul acordat de PSG! Care este situația starului francez

Romeo Ene

Publicat 07/07/2023 la 13:29 GMT+3

Kylian Mbappe este focusat pe viitorul său, iar francezul nu se află în cele mai bune relații cu conducerea clubului, iar contractul acestuia expiră în vara lui 2024.

"Nicht verhandelbar": PSG und das schwache Ultimatum an Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Starul i-a anunțat deja pe conducători faptul că nu intenționează să activeze clauza de prelungire a contractului, iar Nasser Al-Khelaifi a menționat faptul că această variantă este exclusă.
Chiar dacă PSG i-a oferit jucătorului varianta de a rămâne pe Parc des Princes prin prelungirea contractului sau posibilitatea de a pleca în această perioadă de mercato, decizia lui Mbappe este neschimbată. Potrivit Foot Mercato, mama jucătorului, Fayza Lamari, impresarul vedetei, le-a oferit un răspuns ferm conducătorilor.
Astfel, decizia jucătorului este neschimbată. El își dorește să continue la Paris până la finalul înțelegerii, atunci când va pleca liber, în vara lui 2024. Sursa citată precizează faptul că discursul lui Al-Khelaifi nu i-a picat bine mamei lui Mbappe, ea numindu-l "un mare mincinos". Jucătorul intenționează să fie prezent la reluarea antrenamentelor și nu își dorește să plece în această vară, ceea ce nu reprezintă o veste bună pentru campioana Franței.
Cu siguranță, Real Madrid este clubul cel mai interesat de situația lui Mbappe și urmărește îndeaproape ceea ce se întâmplă cu jucătorul.

Planul lui Mbappe a fost deconspirat

Deși s-a tot vorbit despre faptul că șefii miliardari ai PSG-ului sunt extrem de supărați pe Mbappe și îl vor constrânge să plece în această vară, contra unei sume uriașe, atacantul francez a spus clar că vrea să mai stea un an la Paris.
La începutul acestei săptămâni, jurnaliștii din Spania au dezvăluit motivul pentru care fotbalistul nu își dorește să plece încă de pe Parc des Princes.
CITEȘTE ȘI:
Conform celor de la As.com, Mbappe nu vrea să se despartă de campioana Franței din cauza unei clauze contractuale conform căreia, dacă rămâne la echipă până în 2024, va primi un așa-zis "bonus de loialitate". Acesta se ridică la valoarea de 80 de milioane de euro.
Astfel, alături de salariul de 72 de milioane de euro pe an, Kylian Mbappe ar urma să încaseze în ultimul său la PSG peste 150 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo