Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Mbappe a fost deconspirat! Motivul pentru care nu vrea să plece de la PSG în această vară

Bianca Dumitru

Publicat 03/07/2023 la 22:36 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert, după ce fotbalistul le-a spus șefilor că nu are de gând să-și activeze clauza de prelungire a contractului scadent în 2024. Deși s-a vorbit mult despre plecarea francezului de pe Parc des Princes, se pare că acesta vrea să rămână încă un sezon la Paris pentru a încasa o sumă uriașă de bani.

Kylian Mbappe zaapelował do rodaków

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe le-a transmis recent șefilor de la PSG că nu-și va prelungi contractul scadent în vara lui 2024, ceea ce a deschis ușa unor numeroase speculații privind viitorul starului francez.
Presa internațională a vorbit foarte mult în ultimele săptămâni despre echipele care ar fi dispuse să investească în transferul lui Mbappe, printre care s-au numărat Real Madrid, Liverpool și Chelsea.
Cu toate astea, atacantul francez a spus clar că vrea să mai stea un an la Paris, iar acum jurnaliștii din Spania au dezvăluit motivul pentru care fotbalistul nu își dorește să plece încă de pe Parc des Princes.
Conform celor de la As.com, Mbappe nu vrea să se despartă de campioana Franței din cauza unei clauze contractuale conform căreia, dacă rămâne la echipă până în 2024, va primi un așa-zis "bonus de loialitate". Acesta se ridică la valoarea de 80 de milioane de euro.
Astfel, alături de salariul de 72 de milioane de euro pe an, Kylian Mbappe ar urma să încaseze în ultimul său la PSG peste 150 de milioane de euro.
Citește și:

Chelsea, ofertă fabuloasă pentru transferul lui Mbappe

În ultima săptămână, presa internațională a scris că Mbappe pare tot mai aproape de un transfer la Real Madrid, dar apoi englezii au anunțat că Chelsea a intrat pe fir și a făcut o ofertă extrem de profitabilă pentru PSG.
Londonezii sunt dispuși să ofere 120 de milioane de euro, plus doi jucători pentru a-l transfera pe starul francez, dar și fotbalistul are un cuvânt important de spus.
Jucători precum Mason Mount, Raheeem Sterling, Marc Cucurella sau Christian Pulisic ar putea ajunge pe Parc des Princes la schimb cu fotbalistul de 24 de ani. Englezii visează la un cuplu francez în atac, format din Nkunku și Mbappe.
Chelsea a avut mari probleme în ofensivă sezonul trecut, în ciuda sumelor imense cheltuite. Albaștrii caută să revină în Champions League, iar Mbappe ar fi atacantul care ar putea transforma echipa.
Starul lui PSG a reușit să marcheze de 41 de ori în toate competițiile în sezonul recent încheiat și ar fi o adevărată lovitură pentru Premier League.
Unde va juca Mbappe în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo