Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG o învinge pe Rennes și se apropie la două puncte de Monaco. Victorie cu 3-1 pentru echipa lui Luis Enrique

Andrei Nicolae

Publicat 08/10/2023 la 23:43 GMT+3

Paris Saint-Germain a învins-o pe Rennes cu 3-1 într-un meci din etapa a 8-a din Ligue 1 cu scorul de 3-1. Parizienii nu au avut mari emoții în fața adversarilor lor, grație golurilor înscrise de Vitinha, Hakimi și Kolo Muani.

Warren Zaïre-Emery, Milan Skriniar et Vitinha (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Partida de pe Roahzon Park a început bine pentru formația gazdă, care a avut prima ocazie prin Kalimuendo. Șutul atacantului lui Rennes a fost însă respins de Donnarruma.
După ocazia din startul meciului, niciuna dintre echipe nu a mai contat în ofensivă până în minutul 32, când Paris Saint-Germain a deschis scorul. Dembele a plecand din bandă și a realizat o acțiune individuală frumoasă, după care i-a pasat la marginea careulului lui Vitinha, care l-a executat pe portarul lui Rennes cu un șut la vinclu.
După ce a marcat primul gol, formația lui Luis Enrique a prins curaj și a început să atace mai mult, marcând și golul al doilea. Hakimi a fost găsit perfect în careu de centrarea lui Zaire-Emery și a marcat cu capul fără probleme în poarta lui Mandanda. Scorul la pauză a fost astfel 2-0 pentru PSG.
Citește și:

PSG se apropie de Monaco

După ieșirea de la vestiare, Rennes a fost mai montată și a redus din diferență prin Amine Gouiri, care l-a învins pe Donnarruma cu o lovitură de cap. Bucuria gazdelor nu a durat mult, pentru că PSG a majorat din nou diferența prin Kolo Muani, din pasa lui Hakimi.
Elevii lui Luis Enrique au băgat și pentru a patra oară mingea în poartă, însă de această dată golul a fost anulat pe motiv de offside. Rennes a mai avut o ocazie mare de a reveni în joc, însă lovitura de cap a lui Bertug Yildrim trimite mingea în bara transversală. După acea fază din minutul 86, Mbappe a ratat după o fază incredibilă cu poarta goală pe final, iar partida s-a încheiat 3-1 pentru PSG, care strânge diferența față de Monaco la doar două puncte.
Pentru PSG urmează o partidă cu Strasbourg pe teren propriu, în timp ce Rennes o va întâlni în deplasare pe Lorient.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo