Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Efectul" Messi în cifre: MLS a depăşit recordul de asistenţă pentru un sezon cu 10,9 milioane de spectatori

Maria Olteanu

Publicat 23/10/2023 la 17:18 GMT+3

Major League Soccer, liga profesionistă de fotbal din Statele Unite, a reunit în sezonul 2023 în total 10.900.804 persoane pe stadioanele sale, acesta fiind un record istoric pentru campionatul american, conform unui comunicat dat publicităţii duminică, citat de agenţia EFE.

Lionel Messi z trofeum Leagues Cup

Credit imagine: Getty Images

MLS şi-a încheiat sezonul regular sâmbătă şi a adunat circa 500.000 de spectatori în tribune, înaintea debutului fazei play-off de miercuri.
Totodată, liga americană şi-a doborât recordul de prezenţă la un meci în acest an, cu 82.110 persoane aflate pe stadionul Rose Bowl din Pasadena (California), cu ocazia derby-ului oraşului Los Angeles, dintre Los Angeles FC şi Los Angeles Galaxy.
Finala pentru titlu se va juca pe 11 decembrie.
Inter Miami, echipa starului Leo Messi, nu s-a calificat pentru play-off, încheind pe penultimul în Conferinţa de Est.
Sursă: Agerpres

MESSI A TRAS CONCLUZIILE DUPĂ PRIMUL SEZON ÎN MLS

Inter Miami a fost învinsă ieri dimineață, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Charlotte, într-un meci contând pentru ultima etapă a sezonului regulat din MLS.
Echipa lui Lionel Messi se află pe locul 14 în clasamentul Conferinței de Est, astfel că a ratat calificarea în play-off și și-a încheiat stagiunea.
După meciul de pe Bank of America Stadium, argentinianul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a tras concluziile primului său sezon în Statele Unite ale Americii.
"Sunt mândru de tot ce a realizat echipa în acest sezon. Cu munca și efortul tuturor am reușit să câștigăm primul trofeu din istoria lui Inter Miami, Leagues Cup.
Am ajuns în finala US Open Cup și chiar să ne luptăm, aproape până în ultimul moment, să intrăm în play-off-ul MLS. Am rămas cu toate lucrurile bune și mai presus de toate cu dorința de a ne perfecționa pentru a fi și mai competitivi anul viitor.
Aș dori să mulțumesc tuturor oamenilor din club și orașului Miami pentru sprijinul acordat. Sunt sigur că vom continua să avem momente uimitoare împreună, așa cum am avut în ultimele luni", a scris Lionel Messi pe pagina sa de Instagram.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo