Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eveniment multimedia grandios! Miami va lansa turneul mondial "The Messi experience" în 2024

Maria Olteanu

Publicat 18/10/2023 la 22:24 GMT+3

La Miami se pregătește un eveniment unic, în care să fie adus în prim-plan din nou colosul Leo Messi și cariera sa fabuloasă. În aceste momente se pun la punct printre ultimele detalii ale unei aventuri multimedia cum nu a mai fost până acum, în care vizitatorii vor urmări cariera decarului de la începuturile sale în Rosario și până în prezent.

Lionel Messi i Josef Martinez

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi a ajuns în această vară la Inter Miami, iar emulația creată în jurul său a fost una uriașă. Fanii au fost în delir odată cu transferul argentinianului, iar acum acestora li se pregătește o nouă surpriză, un eveniment unic în lumea fotbalului.
Prin intermediul aventurii multimedia va fi posibil ca fanii să facă un selfie virtual cu campionul mondial și chiar să vorbească cu el datorită inteligenței artificiale. Pre-vânzarea biletelor este deja în curs de desfășurare, iar evenimentul va avea loc anul viitor, în primăvară.
Potrivit sport.es, orașul Miami va găzdui premiera mondială a primului spațiu multimedia și interactiv dedicat personajului Leo Messi. Turneul mondial, 'The Messi Experience. Un vis devenit realitate', va face prima sa oprire pe 24 aprilie 2024, în Florida, unde starul argentinian s-a mutat în iulie, pentru a-și continua cariera sa de succes după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina.
Proiectul, lansat de Primo Entertainment și Moment Factory, este primul și singurul cu acest format implementat până acum. Prin intermediul mai multor spații și activități interactive, vizitatorii vor fi purtați într-o călătorie care îi va duce prin cariera multiplului campion, din copilăria sa din Rosario, Argentina, și până în prezent.
Presa din Spania a anunțat faptul că pre-vânzarea exclusivă a biletelor este deschisă din 18 octombrie și va începe o săptămână mai târziu, pe 25 octombrie, cu eliberarea unui număr limitat de bilete. Biletele pentru publicul larg vor putea fi achiziționate după încheierea procesului de pre-vânzare, pe 26 octombrie, la adresa www.themessiexperience.com.

Messi, eveniment grandios în 2024, la Miami

"The Messi Experience" este prezentată ca o atracție interactivă spectaculoasă care va conduce vizitatorii într-o călătorie unică prin viața protagonistului său, o poveste despre dedicare, aspirații din copilărie și mari victorii, care le va permite acestora să descopere omul din spatele legendei.
"Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect care le permite fanilor să se apropie de cariera mea pe teren chiar și în afara lui", a declarat Leo Messi. "De-a lungul carierei mele, m-am străduit întotdeauna să inspir și să mă conectez cu oamenii prin pasiunea mea pentru fotbal. Această experiență va oferi o oportunitate unică de a retrăi memorabile momente și de a simți emoțiile care mi-au definit parcursul".
Fanii lui Messi vor fi implicați în zece experiențe fizice și digitale, atât pe teren, cât și în afara lui, începând de la primii săi ani de viață în orașul natal Rosario, sosirea și cariera sa la Barcelona și până la victoria de la Cupa Mondială din 2022, cu Argentina.
"Suntem încântați să luăm parte la o astfel de experiență extraordinară", au susținut Andres Naftali și David Rosenfeld, co-fondatori ai Primo Entertainment. "Messi, ca o legendă vie, este un exemplu perfect despre cum toate generațiile pot depăși provocări și pot reuși. Această experiență din Miami va fi o călătorie de 75 de minute de inspirație, emoție, divertisment și distracție pentru toată lumea."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo