Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi vrea la Inter Miami un star de la Real Madrid: "E personal interesat de această posibilitate"

Nicu Savin

Publicat 02/10/2023 la 11:27 GMT+3

Lionel Messi vrea să facă performanță cu Inter Miami și se pare că argentinianul se implică serios în viața echipei. Conform lui Pedrag Mjatovic, fost jucător și director sportiv la Real Madrid, Messi i-a cerut lui David Beckham să-l transfere pe Luka Modric la echipa din MLS, iar mutarea ar putea fi încercată în iarnă.

La nuova villa di Leo Messi a Fort Lauderdale, vicino a Miami

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a avut un impact imediat la Inter Miami, echipa cucerind primul trofeu din istorie, Gold Cup, în special datorită evoluțiilor stelare ale argentinianului. Messi este acum accidentat și ar putea să nu mai joace în acest sezon, dar este foarte implicat în activitatea echipei, chiar mai mult decât un jucător obișnuit.
Acest sezon este compromis pentru Inter Miami, dar Messi vrea ca de la anul să lupte pentru titlu în MLS, astfel că e nevoie de întăriri. Potrivit lui Pedrag Mjatovic, Messi îl vrea neapărat pe Luka Modric la Inter Miami. Fostul jucător și conducăror de la Real Madrid a dezvăluit într-un interviu că Messi i-a cerut lui Beckham să încerce transferul croatului în perioada de mercato din ianuarie.
"Modric a primit oferte din Statele Unite, de la multe echipe și de la Inter Miami în special. El a avut și oferte din Arabia Saudită, dar a vrut să rămână la Madrid.Messi însuși este personal interesat de această posibilitate. În Croația, acum câteva zile, Modric s-a întâlnit Beckham, unde au luat masa", a spus Mijatovic pentru postul de Radio Cadena SER, citat de Daily Mail.

Luka Modric e dorit de Messi la Inter Miami

Luka Modric a ales să-și prelungească contractul cu Real Madrid până în vara anului viitor, refuzând o ofertă uriașă din Arabia Saudită. Croatul a jucat doar 3 meciuri ca titular în acest sezon (două în campionat și unul în Champions League) și e clar că Ancelotti are alte preferințe în linia mediană.
Real Madrid îi are pe Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Kross și Valverde, care pot juca în orice poziție la mijloc, deci e aproape sigur că Modric nu va mai fi "vioara întâi" decât în cazul unor mari probleme de lot. Croatul nu și-a ascuns dezamăgirea pentru faptul că a jucat atât de puțin în prima parte a stagiunii, dar este încrezător că va primi mai multe șanse în perioada următoare.
"Nimeni nu este fericit când nu joacă. După cariera pe care am avut-o, este un sentiment deosebit de ciudat pentru mine. Însă antrenorul a decis asta, din propriile sale motive.Singura mea condiție pentru a rămâne a fost să fiu tratat ca un jucător competitiv și nu să fiu menținut în echipă pe baza meritelor din trecut.Sunt complet calm. Sunt conștient că trebuie să muncesc din greu și mai devreme sau mai târziu totul se va pune la punct.", a spus Modric pentru presa croată acum câteva zile.
Dacă situația sa va rămâne neschimbată până în iarnă, Modric ar putea accepta o ofertă de la Inter Miami, unde ar împărți vestiarul cu Messi, Busquets și Jordi Alba, foștii săi rivali din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo