Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Bodyguard-ul lui Messi, prezent la datorie. A "placat" un puști care voia să facă o poză cu Leo

Andrei Nicolae

Publicat 08/10/2023 la 18:06 GMT+3

Lionel Messi a devenit un nume imens pentru fotbalul din America de Nord, iar cei de la Inter Miami îi creează cele mai bune condiții de acomodare și securitate. Printre acestea se numără și prezența unui bodyguard personal, care la ultimul meci al argentinianului a intervenit imediat când un copil se îndrepta spre Leo în dorința de a face o poză cu starul sud-american.

Messi, the bodyguard and the selfie

Credit imagine: Eurosport

Lionel Messi a revenit pe teren pentru Inter Miami noaptea trecută, după o pauză forțată de o accidentare ce l-a ținut departe de joc patru meciuri la rând. Sud-americanul nu a fost însă titular, fiind în continuare în proces de recuperare, dar cu toate acestea fanii s-au înghesuit să îl vadă pe starul argentinian din nou la datorie.
Messi a jucat 36 de minute în partida împotriva celor de la Cincinnati, iar la finalul meciului un mic fan al său s-a năpustit asupra lui în dorința de a face o poză. Prezent la datorie și deja cunoscut, bodyguard-ul lui Messi nu i-a permis tânărului să se apropie de argentinian și l-a "placat" imediat cum l-a văzut.
În cele din urmă, copilul a ajuns la idolul său, a reușit să facă o poză cu el, iar mai mult decât atât, a primit și un autograf din partea lui Messi. Pe lângă aceste lucruri, rămâne de lăudat prezența de spirit a bodyguard-ului, care a intervenit instant când l-a văzut.
Citește și:

SALARIUL URIAȘ PE CARE ÎL ÎNCASEAZĂ "UMBRA" LUI LIONEL MESSI. CINE ESTE ȘI CE JOB ARE BODYGUARD-UL SĂU

Lionel Messi creează spectacol meci de meci în SUA, iar fanii îl tratează în consecință, astfel că cei din conducerea yankeilor i-au angajat o "umbră". Un fost pușcaș marin expert în arte marțiale, box și taekwondo veghează în permanență la integritatea lui Leo, chiar și în timpul partidelor, pentru a fi sigur că nu se întâmplă nimic cu starul argentinian.
Yassine Chueko este un fost soldat american, cu misiuni în Irak și Afghanistan, care, la rândul lui, este recompensat cu o sumă fabuloasă de clubul din Miami.
"Umbra" lui Messi primește, pentru activitatea prestată, nu mai puțin de 250.000 de dolari pe an, potrivit Mirror. Acesta defilează pe marginea terenului precum un arbitru tușier și nu îl scapă din priviri pe campionul mondial. Pe lângă faptul că îi oferă siguranță jucătorului, Yassine Chueko are grijă și de soția argentinianului, precum și de restul familiei sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo