Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah, criticat dur de doi ex-fotbaliști din Anglia! Klopp i-a redus la tăcere. Reacția managerului

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/11/2020 la 18:55 GMT+2

Mohamed Salah a fost aspru criticat de Tony Cascarino pentru că "a plonjat în careu ca să obțină un penalty" în meciul dintre Liverpool și West Ham, câștigat de "cormorani" cu 2-1.

Mo Salah (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Fostul atacant al lui Chelsea a scris un articol pentru celebra publicație The Times, în care l-a acuzat pe Salah că a trișat la acea fază. În minutul 42, starul egiptean a căzut în careu după un duel cu Masuaku, fundașul lui West Ham, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri.
Tot Salah și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul, restabilind egalitatea.
Fornals reușise să deschidă scorul în minutul 10, cu un șut din careu, la care Alisson n-a putut să intervină. Diogo Jota i-a adus victoria lui Liverpool în minutul 85, după o pasă excepțională primită din partea lui Shaqiri.
Tony Cascarino n-a fost deloc impresionat de modul în care Salah a obținut acel penalty și l-a criticat dur în editorialul său. Fostul jucător de pe Stamford Bridge a spus apoi că atacantul lui Liverpool a oferit un exemplu negativ, pe care generația Angliei din 1966 (campioană mondială) nu l-ar privi deloc cu ochi buni.

Cascarino: "Nu mi-a plăcut să-l văd pe Salah cum plonjează ca să obțină penalty!"

Cascarino l-a adus în discuție pe Nobby Stiles, unul dintre eroii naționalei Albionului de la acea campanie fabuloasă, care s-a stins din viață cu o zi înaintea meciului dintre Liverpool și West Ham.
"Sunt fan Liverpool, dar nu mi-a plăcut deloc să-l văd pe Salah cum plonjează ca să obțină un penalty în meciul cu West Ham. În săptămâna în care l-am pierdut pe Nobby Stiles, să-l văd pe Salah făcând acel gest mă face să cred că fotbalul practicat de generația din 1966 va dispărea complet în următorii 10 ani. Cei din acea generație ar fi spus că trișatul a fost recompensat.", a scris Tony Cascarino, pentru The Times.
La rândul său, Graeme Souness, fostul mijlocaș al lui Liverpool, a considerat că arbitrul n-ar fi trebuit să dicteze penalty la acel contact dintre Salah și Masuaku:
"Dacă aș fi fost arbitru în Premier League n-aș fi dictat penalty. L-am tot văzut pe Salah făcând asta de-a lungul timpului. Cade într-un mod complet nenatural. Jucătorul lui West Ham nu-l lovește cu adevărat.
Cred că este un penalty acordat mult prea ușor, iar asta o spune un suporter al lui Liverpool.", a spus Graeme Souness, pentru Sky Sports.

Klopp i-a luat apărarea lui Salah: "Are 3 urme de lovituri!"

Jurgen Klopp a sărit în apărararea lui Salah după ce a auzit declarațiile celor doi ex-fotbaliști din Anglia. Managerul lui Liverpool a dezvăluit că jucătorul său are urme de lovituri de la contactul cu Masuaku:
"Ieri am vorbit cu Mo (n.r. - Salah) și am văzut că are 3 urme de lovituri, una dintre ele fiind din momentul penalty-ului. Se vede urma pe piciorul său.
Oricum, observ că nu vorbim la fel de mult și despre penalty-urile pe care nu le primim. În acest caz a existat contact în mod clar, deci nu înțeleg (n.r. - declarațiile lui Cascarino și Souness).", a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.
Grație victoriei din weekend, Liverpool a urcat pe primul loc în Premier League. Pentru "cormorani" urmează duelul cu Atalanta, din UEFA Champions League (mâine, 22:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo