Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Liverpool: Kelleher - Alexander-Arnold, Phillips, Henderson, Robertson - Alcantara, Milner, Wijnaldum - Shaqiri, Firmino, Salah #Brighton: Sanchez - Burn, Dunk, Webster - White, Gross, Bissouma, Alzate, March - Maupay, Trossard

Premier League / Matchday 22
Anfield / 03.02.2021
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 04/02/2021 la 00:13 GMT+2


Statisticile meciului Liverpool - Brighton 0-1:
  • Șuturi: 11 - 13
  • Șuturi pe poartă: 1 - 4
  • Acuratețea paselor: 86% - 74%
  • Posesie: 63% - 37%
Live comment icon
FLUIER FINAL! Liverpool a pierdut la limită în fața lui Brighton, scor 0-1, și a ajuns la 2 înfrângeri consecutive pe Anfield.
De notat că cele două eșecuri ale formației lui Jurgen Klopp (cu Burnley și Brighton) au venit după o serie extraordinară de 68 de meciuri la rând fără înfrângere pe teren propriu.
În urma rezultatului din această seară, campioana en-titre se află pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Manchester City, care are un meci în minus și pe care îl va înfrunta în etapa viitoare (duminică, 18:30), în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
De notat că este abia a doua victorie înregistrată de Brighton în prima ligă engleză, pe terenul lui Liverpool. Ultima oară când "pescărușii" se impuneau pe Anfield se întâmpla în urmă cu 37 de ani.
56'
Live comment icon
Brighton & Hove Albion
GOOOOOL Brighton! "Pescărușii" au deschis scorul pe Anfield, după o lovitură ciudată a lui Alzate. March a centrat de pe partea dreaptă, Burn a recentrat în fața porții, de unde Alzate a "șters" mingea cu piciorul drept și a trimis în plasa lui Kelleher.
picture

Liverpool - Brighton. "Pescărușii" au deschis scorul pe Anfield, cu un gol ciudat

46'
A început repriza a doua de pe Anfield!
Live comment icon
Pauză pe Anfield! Liverpool și Brighton se află la egalitate, scor 0-0, după primele 45 de minute.
1'
Live comment icon
A început meciul de pe Anfield!