Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah, de neînduplecat! Starul "cormoranilor" a refuzat prelungirea contractului cu Liverpool

Irina Aldea

Publicat 11/03/2022 la 21:16 GMT+2

Negocierile pentru prelungirea contractului lui Salah, al cărui înțelegere pe Anfield se încheie în 2023, nu prosperă, egipteanul putând pleca în această vară.

Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

În iunie 2023, cei trei atacanți titulari ai lui Liverpool, Mohamed Salah, Roberto Firmino și Sadio Mane, își vor încheia contractele pe Anfield. Trupa lui Klopp încearcă întinerirea ofensivei, cu fotbaliști precum Diogo Jota sau Luis Diaz, pe lângă interesul pentru Fabio Carvalho, starul lui Fulham.
Totuși, există îngrijorare în privința starului egiptean, Mohamed Salah. Fotbalistul este în continuare cel mai bun jucător al "Cormoranilor", iar statisticile demonstrează asta: 27 de goluri și 10 pase decisive în 24 de meciuri în acest sezon. Negocierile pentru prelungirea contractului par blocate, iar viitorul său pe Anfield este în acest moment incert.
CITEȘTE ȘI:

Salah nu se lasă ușor! Egipteanul refuză prelungirea contractului cu Liverpool

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, specializat în transferuri, negocierile pentru un nou contract între agentul lui Salah și conducerea lui Liverpool sunt blocate din luna decembrie, iar momentan nu pare să existe înțelegere între cele două părți. Deși fotbalistul își dorește să rămână pe Anfield, pretențiile sale financiare sunt uriașe.
În conferința de presă dinaintea meciului cu Brighton, Jurgen Klopp a actualizat situația cu starului egiptean: "Mo se așteaptă cu siguranță ca echipa noastră să fie ambițioasă, iar noi suntem. Este decizia lui Mo. Clubul a făcut ceea ce a putut să facă. Bine. Nu s-a întâmplat nimic altceva, Mo va semna cu noi sau va respinge propunerile, trebuie doar să așteptăm. Totul este în regulă. Fără grabă."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo