Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah, mesaj enigmatic despre continuarea la Liverpool: "Am transmis ce vreau deja!"

Irina Aldea

Actualizat 08/04/2022 la 23:07 GMT+3

Negocierile pentru prelungirea contractului lui Salah, al cărui înțelegere pe Anfield se încheie în 2023, nu s-au încheiat. Egipteanul a transmis un mesaj enigmatic ultima dată când a vorbit despre înțelegerea pe care o are cu Liverpool.

Mohamed Salah (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

În iunie 2023, cei trei atacanți titulari ai lui Liverpool, Mohamed Salah, Roberto Firmino și Sadio Mane, își vor încheia contractele pe Anfield. Trupa lui Klopp încearcă întinerirea ofensivei, cu fotbaliști precum Diogo Jota sau Luis Diaz, pe lângă interesul pentru Fabio Carvalho, starul lui Fulham.
Totuși, există îngrijorare în privința starului egiptean, Mohamed Salah. Până acum nu s-a ajuns la un acord între cele două părți, dar fotbalistul celor de la Liverpool a spus în repetate rânduri că și-ar dori să rămână pe Anfield, în ciuda interesului exprimat de mai multe cluburi mari din Europa.
CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Salah despre prelungirea înțelegerii cu Liverpool

Mohamed Salah, atacantul de 29 de ani de la Liverpool, încă nu și-a clarificat situația la Liverpool, dar acest episod este aproape de sfârșit, mai ales că azi, egipteanul s-a fotografiat cu un trofeu, iar în fundal se vede mesajul "Liverpool a fost făcut pentru mine, iar eu am fost făcut pentru Liverpool", un indiciu destul de clar în privința dorinței sale.
"Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre contractul meu", a spus atacantul, care are contract cu Liverpool până în 2023, dar care încă nu a acceptat prelungirea contractului, adăugând, întrebat dacă deznodământul e aproape că "Nu pot spune da și nu pot spune nu. Am transmis ce vreau deja, de mai multe ori chiar".
Program Premier League 8, 9, 10 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo