Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a revenit la antrenamentele lui United! Ce a declarat Ralf Rangnick despre el înaintea meciului cu Tottenham

Alex Masgras

Publicat 11/03/2022 la 17:58 GMT+2

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente lui Manchester United joi, după ce a ratat derby-ul cu Manchester City de săptămâna trecută. Înaintea partidei cu Tottenham, Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui United, nu a dorit să vorbească foarte mult pe subiectul Ronaldo, după ce acesta a plecat în Portugalia weekend-ul trecut.

Cristiano Ronaldo și Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a întors la antrenamentele lui Manchester United, înaintea partidei cu Tottenham de sâmbătă seară. Portughezul a ratat ultima partidă de campionat, derby-ul cu Manchester City, din cauza unei accidentări la flexorul șoldului.
Accidentarea lui Ronaldo a adus multe semne de întrebare, acesta preferând să plece de îndată în Portugalia, în loc să se recupereze la Manchester, în condițiile în care Rangnick anunțase că, odată cu venirea sa pe Old Trafford, jucătorii se vor recupera la baza de antrenament a clubului.
În urma conferinței de presă a lui Ralf Rangnick de vineri, relația dintre interimarul german și starul portughez nu pare a fi cea mai bună. Acesta nu a vrut să comenteze despre călătoria lui Ronaldo în Portugalia și a subliniat că nu s-a hotărât asupra primului 11 pe care îl va alinia sâmbătă seară:
"A revenit la antrenamente ieri. S-a antrenat bine, mă aștept să se antreneze și astăzi. Cred că va fi disponibil mâine. Nu l-am întrebat dacă e fericit la club. Este refăcut, s-a antrenat ieri și vom vedea ce formație vom alinia mâine seară.
Nu ar avea sens să vorbim despre ce s-a întâmplat în urmă cu șase sau șapte zile. Ce este important acum este meciul de mâine", a spus Rangnick la conferința de presă, anunțând și faptul că Raphael Varane și Edinson Cavani au revenit și ei în echipă.
Citește și:

Manchester United, meci extrem de important cu Tottenham

Manchester United se află în fața unei partide extrem de importante mâine seară. "Diavolii roșii" vor primi vizita celor de la Tottenham, iar partida de pe Old Trafford este una extrem de importantă în ceea ce privește șansele lui United pentru a termina pe locul 4 în acest sezon.
Manchester United se află în acest moment pe locul 5, cu 47 de puncte, la un punct distanță de ocupanta locului 4, Arsenal. Avantajul în această luptă pentru locul 4 este de partea echipei lui Mikel Arteta, care are trei partide mai puțin disputate decât United.
De partea cealaltă, Tottenham se află pe locul 7, cu 45 de puncte, dar speră în continuare și ea la ultimul loc care duce în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor. Echipa lui Antonio Conte are două partide mai puțin disputate decât United, iar o eventuală victorie pe Old Trafford ar îngreuna și mai mult situația echipei lui Ralf Rangnick.
Etapa trecută, Manchester United a pierdut pe Etihad, 1-4 cu Manchester City, în timp ce Tottenham a câștigat fără probleme pe teren propriu cu Everton, scor 5-0.
Manchester United-Tottenham se joacă sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 12,13,14 martie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo