Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, 6 victorii consecutive în Premier League! "Tunarii" s-au impus fără probleme în meciul cu Crystal Palace

Bianca Dumitru

Actualizat 19/03/2023 la 17:56 GMT+2

Arsenal s-a impus fără probleme în această după-amiază, pe teren propriu, în fața celor de la Crystal Palace, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Premier League.

Arsenal - Crystal Palace

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a obținut în această după-amiază, în fața propriilor suporteri, o victorie menită să îndulcească ușor gustul amar lăsat de eliminarea din Europa League. "Tunarii" s-au impus în fața celor de la Crystal Palace, scor 4-1, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Premier League.
Gabriel Martinelli, cel care a ratat penalty-ul decisiv în meciul cu Sporting, a deschis scorul astăzi, în minutul 28, printr-un șut superb din interiorul careului, după o pasă lobată a lui Saka.
Până la pauză, Saka și-a trecut și el numele pe tabelă, înscriind cu un șut imparabil după o pasă în careu de la White. Englezul a devenit, astfel, primul jucător din Premier League care a dat minim 10 goluri și 10 assist-uri în acest sezon.
Citește și:

Arsenal, 6 victorii consecutive în Premier League

În repriza a doua, Xhaka a mărit avantajul gazdelor, marcând în minutul 55, după o pasă bună a lui Trossard și un șut precis în stânga porții.
Cei de la Crystal Palace au modificat și ei tabelă, 8 minute mai târziu, prin Schlupp, care a reușit să-l învingă pe Ramsdale după un corner.
Scorul final a fost stabilit, în minutul 74, de Saka, cel care a făcut dubla în urma unui șut de la marginea careului, după o pasă bună primită de la Tierney.
În urma acestui rezultat, Arsenal a ajuns la 69 de puncte în fruntea clasamentului din Premier League, fiind la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului 2, care are însă un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Crystal Palace a rămas, cu 27 de puncte, pe locul 12.
În următoarea etapă din campionatul Angliei, programată după pauza competițională cauzată de primele etape ale preliminariilor EURO 2024, echipa lui Mikel Arteta va primi vizita celor de la Leeds, în timp ce Palace va juca pe teren propriu contra celor de la Leicester.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo