Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, egal cu Newcastle pe teren propriu! Man Utd, victorie cu Bournemouth! Toate rezultatele serii în Premier League

Alex Masgras

Publicat 04/01/2023 la 00:03 GMT+2

Arsenal a încheiat seria de cinci victorii consecutive în Premier League în urma rezultatului de egalitate înregistrat pe teren propriu cu Newcastle, scor 0-0.

Granit Xhaka of Arsenal shoots during the Premier League match between Arsenal FC and Newcastle United at Emirates Stadium on January 3, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Într-un debut de partidă în care a plouat torențial, Arsenal a avut prima ocazie a partidei prin Bukayo Saka în minutul 5. Englezul a luat o acțiune pe cont propriu și a intrat în careul lui Newcastle, dar a șutat din unghi, iar mingea a fost respinsă de Nick Pope.
În minutul 35, echipa lui Mikel Arteta a fost foarte aproape de a deschide scorul, atunci când Gabriel a reluat cu capul, iar mingea a trecut foarte aproape de vinclul porții apărate de Nick Pope.
Repriza s-a încheiat la cealaltă poartă. În prelungirile primei reprize, o minge deviată în urma unui corner a ajuns la Joelington, dar acesta nu a putut prinde cadrul porții.
În repriza a doua, Newcastle a încercat să fragmenteze cât mai mult jocul, în timp ce Arsenal a căutat cu disperare golul victoriei.
În minutul 63, Martinelli l-a pus la încercare pe Pope, dar portarul englez a prins balonul. Același Martinelli a avut o șansă bună în minutul 79, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.
Finalul partidei a fost unul extrem de tensionat. Mai întâi, Mikel Arteta a contestat decizia arbitrului de a prelungi cu doar cinci minute partida, după care a urmat o fază controversată în ultimul minut al partidei, atunci când centrarea lui Xhaka a fost blocată de o mână a unui apărător de la Newcastle și jucătorii liderului au cerut penalty, dar VAR nu a intervenit.
În cele din urmă, partida de pe Emirates dintre Arsenal și Newcastle s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Arsenal a ajuns la 44 de puncte, în timp ce Newcastle are 35 de puncte. Manchester City, ocupanta locului doi, are 36 de puncte, dar va juca joi seară pe Stamford Bridge împotriva celor de la Chelsea.
Citește și:

Manchester United, victorie cu 3-0 în fața lui Bournemouth

Într-o partidă care a început la ora 22:00, Manchester United s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Bournemouth, într-o partidă de pe teren propriu.
Scorul a fost deschis în minutul 23 de Casemiro, cel care a marcat din pasa lui Eriksen. În debutul reprizei secunde, Luke Shaw a majorat diferența din pasa tânărului Alejandro Garnacho, pentru ca Marcus Rashford să stabilească scorul final în minutul 86, din pasa lui Bruno Fernandes.
În urma acestei partide, Manchester United a ajuns la 35 de puncte și a egalat-o pe Newcastle în clasament. Aflată pe locul 4, echipa lui Erik ten Hag are un meci mai puțin disputat față de echipa pregătită de Eddie Howe.
Rezultatele zilei din Premier League
  • Arsenal – Newcastle 0-0
  • Everton – Brighton 1-4
  • Leicester – Fulham 0-1
  • Manchester United – Bournemouth 3-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol