Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carragher, dezamăgit de Liverpool! Singurul motiv pentru care fosta sa echipă nu se află mai jos în clasament

Alex Masgras

Actualizat 15/01/2023 la 10:30 GMT+2

Jamie Carragher a fost dezamăgit de prestația lui Liverpool de pe terenul lui Brighton. Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut fără drept de apel partida de pe Falmer Stadium, scor 0-3.

Thiago (l.) and Alisson Becker - FC Liverpool

Credit imagine: Imago

Liverpool a continuat seria prestațiilor slabe din 2023 în deplasarea de la Brighton. Echipa lui Jurgen Klopp a fost depășită la toate capitolele de formația lui Roberto De Zerbi, care s-a impus cu 3-0.
Repriza secundă a fost una de coșmar pentru "cormorani". Dubla rapidă a lui March și golul de pe final marcat de Welbeck au trimis-o pe Liverpool pe locul 9 în Premier League, asta după ce și Brentford a trecut de Bournemouth, scor 2-0.
Jamie Carragher, fostul fundaș al lui Liverpool, și-a exprimat nemulțumirile legate de apărarea fostei sale echipe pe Twitter. Din punctul de vedere al lui Carragher, singurul motiv pentru care formația lui Klopp nu se află mai jos în clasament se datorează lui Alisson:
"Liverpool este la fel de slabă în apărare ca oricine în Premier League în acest moment. Din fericire, ei au cel mai bun portar, ceea ce înseamnă că nu se află mai jos în clasament", a scris Carragher pe Twitter.
Citește și:

Jurgen Klopp a recunoscut superioritatea lui Brighton

La finalul partidei cu Brighton, Jurgen Klopp a mers către peluza în care s-au aflat fanii lui Liverpool și și-a cerut iertare pentru prestația jucătorilor săi. În fața presei, antrenorul german a recunoscut superioritatea adversarilor, spunând că nu își poate aduce aminte de un meci mai slab jucat de echipa sa:
"Rău, a fost foarte rău. Nu îmi pot aminti un meci mai rău. Brighton a fost echipa mai bună, a meritat victoria. A jucat foarte bine.
A fost o echipă organizată care a jucat împotriva unei echipe mai puțin organizate. Am pierdut mingea, spațiile erau prea mari și nu am putut pune probleme. Evident că aceste lucruri nu sunt bine, mai ales împotriva unei echipe bune precum este Brighton.
Ei au devenit din ce în ce mai încrezători în timp ce noi am făcut opusul. Îmi pot imagina că sunt foarte fericiți deoarece a fost o prestație grozavă, iar noi le-am făcut viața mult mai ușoară în anumite momente", a declarat Jurgen Klopp la finalul partidei pentru BBC.
Liverpool se află în acest moment pe locul 9 în Premier League, cu 28 de puncte.
Pentru Liverpool urmează marți rejucarea din FA Cup cu Wolverhampton de pe Molineux, după care va primi vizita lui Chelsea sâmbăta viitoare în Premier League, o altă echipă care traversează o perioadă dificilă. Echipa lui Graham Potter se află pe locul 10, cu 25 de puncte.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo