Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane a adus victoria în duelul cu Manchester City și a intrat în istoria lui Tottenham! Performanța reușită

Bianca Dumitru

Actualizat 05/02/2023 la 20:26 GMT+2

Tottenham s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Manchester City, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru a 22-a etapă din Premier League. Harry Kane a dat golul victoriei și a intrat în istoria lui Spurs.

Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates with teammates after scoring the team's first goal. Kane scored his 267th goal and overtakes the late Jimmy Greaves to become the Spurs’ all-time leading scorer

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu Manchester City, scor 1-0, meci contând pentru a 22-a etapă din Premier League.
Echipa lui Antonio Conte a deschis scorul destul de repede, Harry Kane înscriind în minutul 15, cu un șut din apropierea porții, după o pasă a lui Hojbjerg.
În urma acestei reușite, Kane a ajuns la 267 de goluri în tricoul lui Spurs, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului.
Mai mult, atacantul este doar al treilea jucător care a reușit să depășească borna de 200 de goluri în era Premier League, după Alan Shearer și Wayne Rooney.
Citește și:
Manchester City a avut mai multe ocazii de a marca, dar nu a reușit nici măcar să restabilească egalitatea, deși a încheiat meciul în superioritate numerică, Romero fiind eliminat în minutul 87, după un fault. "Cetățenii" au suferit astfel a patra înfrângere din acest sezon.
Pentru Spurs, aceasta este a 6-a victorie fără gol primit contra celor de la Manchester City, care nu a mai dat gol pe terenul lui Tottenham din 2018.
În urma acestui rezultat, Tottenham a ajuns la 39 de puncte, fiind pe locul 5 în clasamentul din campionatul Angliei, în timp ce campioana en-titre se află pe a doua poziție, cu 45 de puncte. Formația lui Pep Guardiola este la 5 puncte în spatele liderului, Arsenal, care are și un meci mai puțin disputat.
În următoarea etapă din Premier League, echipa lui Antonio Conte se va deplasa pe terenul celor de la Leicester, iar Manchester City va primi vizita celor de la Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo