Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Fulham acuză, după înfrângerea cu Liverpool: "Arbitrul a spus că nu a fost penalty"

Alex Masgras

Actualizat 04/05/2023 la 20:26 GMT+3

Jucătorii lui Fulham acuză arbitrajul, după înfrângerea cu Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat cu 1-0, printr-un gol marcat de la 11 metri de Mohamed Salah. Chiar dacă faza a fost verificată de VAR, jucătorii echipei oaspete susțin că arbitrul Stuart Attwell le-a dezvăluit în repriza secundă că a făcut o greșeală și că nu a fost penalty.

FC Liverpool - FC Fulham

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a ajuns la cinci victorii consecutive în Premier League pentru prima oară în acest sezon, după succesul cu 1-0 de pe teren propriu cu Fulham. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mohamed Salah în minutul 39, gol marcat dintr-o lovitură de la 11 metri controversată.
Darwin Nunez a căzut în careu după un presupus contact cu Issa Diop, iar arbitrul Stuart Attwell a dictat penalty. Faza nu a fost întoarsă de VAR, dar jucătorii lui Fulham susțin că centralul a recunoscut în repriza secundă că a luat decizia greșită:
"Arbitrul a luat o decizie. Am crezut că a văzut un contact. L-am rugat să se asigure că VAR-ul verifică faza. A spus că au verificat, dar apoi i-a spus în repriza a doua unui jucător de la noi că nu a fost penalty. E frustrant.
Issa Diop nu l-a atins. Nunez a mai făcut un pas și după a căzut. E frustrant când pierzi așa pe Anfield", a spus Tom Cairney de la Fulham, la Sky Sports.
Citește și:

Liverpool a ajuns la 5 victorii consecutive în Premier League

Liverpool a ajuns la 5 victorii consecutive în Premier League și la 10 partide disputate pe Anfield fără înfrângere. În ultimele 10 meciuri, elevii lui Jurgen Klopp au remizat de două ori, marcând 26 de goluri și primind doar 9 goluri.
Pentru Liverpool urmează partida de pe teren propriu de sâmbătă cu Brentford, în timp ce Fulham va primi vizita celor de la Leicester la începutul săptămânii viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo