Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a recunoscut superioritatea lui Brighton: "Nu îmi pot aminti un meci mai rău"

Alex Masgras

Publicat 14/01/2023 la 19:46 GMT+2

Jurgen Klopp a felicitat-o pe Brighton după victoria obținută în fața lui Liverpool, scor 3-0. Antrenorul german a recunoscut superioritatea echipei lui Roberto De Zerbi, într-o partidă în care "cormoranii" nu au contat.

Jürgen Klopp und der FC Liverpool verlieren erneut

Credit imagine: SID

Liverpool a făcut un nou meci slab și a ajuns la șase înfrângeri în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut fără drept de apel duelul de pe terenul lui Brighton, scor 0-3.
La finalul partidei, antrenorul german a recunoscut superioritatea echipei pregătite de Roberto De Zerbi, într-o partidă în care jucătorii lui Liverpool au fost depășiți la toate capitolele:
"Rău, a fost foarte rău. Nu îmi pot aminti un meci mai rău. Brighton a fost echipa mai bună, a meritat victoria. A jucat foarte bine.
A fost o echipă organizată care a jucat împotriva unei echipe mai puțin organizate. Am pierdut mingea, spațiile erau prea mari și nu am putut pune probleme. Evident că aceste lucruri nu sunt bine, mai ales împotriva unei echipe bune precum este Brighton.
Ei au devenit din ce în ce mai încrezători în timp ce noi am făcut opusul. Îmi pot imagina că sunt foarte fericiți deoarece a fost o prestație grozavă, iar noi le-am făcut viața mult mai ușoară în anumite momente", a declarat Jurgen Klopp la finalul partidei pentru BBC.
Citește și:

Jurgen Klopp, îngrijorat după înfrângerea de pe terenul lui Brighton

"Cum îți poți explica asta? Sunt aceeași jucători care au făcut meciuri nemaipomenite, dar dacă lucrurile nu sunt organizate așa cum trebuie ajungi să arăți așa. Am ajuns mereu târziu la minge. Să nu câștigi duelurile cheie și să pierzi mingea ușor sunt cele mai rele lucruri care se pot întâmpla în fotbal. Nu există formație care să rezolve asta", a mai spus Klopp.
Întrebat și dacă este îngrijorat în urma acestei partide, antrenorul lui Liverpool a spus: "Da, cum să nu fiu după un asemenea meci? Nu pot sta aici și să spun că nu s-a întâmplat nimic. Bineînțeles, cu toții trebuie să fim îngrijorați".
Liverpool se află în acest moment pe locul 8 în Premier League, cu 28 de puncte. În urma acestei partide, echipa lui Jurgen Klopp a fost depășită chiar de Brighton, echipă care a ajuns la 30 de puncte și se află pe locul 7.
Lucrurile pot sta și mai rău pentru Liverpool, în cazul în care Brentford o va învinge pe Bournemouth, ceea ce înseamnă că echipa de pe Anfield va ajunge pe locul 9.
Pentru Liverpool urmează marți rejucarea din FA Cup cu Wolverhampton de pe Molineux, după care va primi vizita lui Chelsea sâmbăta viitoare în Premier League, o altă echipă care traversează o perioadă dificilă.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo