Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, victorie la scor de neprezentare cu Nottingham Forest. Mohamed Salah, o nouă bornă istorică pe Anfield

Andrei Nicolae

Publicat 29/10/2023 la 18:05 GMT+2

Liverpool a învins-o pe Nottingham Forest în etapa cu numărul 10 din Premier League, scor 3-0, la capătul unui meci în care "cormoranii" au controlat autoritar meciul. Diogo Jota, Darwin Nunez și Mohamed Salah au adus victoria de pe Anfield, egipteanul intrând în istoria clubului cu o nouă bornă atinsă.

Diogo Jota of Liverpool celebrates after scoring the opening goal during the Premier League match between Liverpool FC and Nottingham Forest at Anfield on October 29, 2023

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a obținut o victorie fără mari emoții în fața celor de la Nottingham Forest, scor 3-0, în urma căreia a urcat provizoriu pe locul al treilea în Premier League.
Meciul de pe Anfield nu a produs extrem de multe ocazii în startul meciului. Prima mare ocazie a fost semnată de Liverpool în minutul 29, când Darwin Nunez l-a pus la încercare pe Matt Turner, care a avut un reflex formidabil. Duelul Nunez-Turner s-a repetat câteva minute mai târziu, iar portarul "pădurarilor" a intervenit din nou, însă a respins mingea în față, oferindu-i lui Diogo Jota șansa să deschidă scorul.
Liverpool și-a dublat avantajul în minutul 35, după ce Nunez a reușit în sfârșit să îl învingă pe Turner. Uruguayanul a îndeplinit o formalitate, după ce a fost găsit perfect de Szoboszlai, iar "cormoranii" au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.
Citește și:

Liverpool, victorie cu 3-0 în fața lui Nottingham Forest

După pauză, Liverpool nu a mai forțat atât de mult, însă nici Forest nu a dat vreun semn că poate egala. După aproximativ 30 de minute din repriza secundă, tot echipa de pe Anfield a marcat, prin Mohamed Salah, care a profitat de o greșeală imensă a lui Matt Turner, care a ieșit hazardat la 20 de metri de poarta sa.
Egipteanul a înscris cu poarta goală și a intrat în istoria clubului de pe Anfield, devenind al treilea jucător din istoria clubului care marchează în primele cinci meciuri de pe teren propriu în startul sezonului. Acest lucru mai fusese realizat doar de Harry Chambers în 1922 și de John Aldrige în 1987.
După golul lui Salah, tabela a rămas neschimbată, iar echipa lui Jurgen Klopp s-a impus la scor de neprezentare în fața lui Forest. Pentru Liverpool, urmează un meci cu Bournemouth în Cupa Ligii, în timp ce Nottingham dă piept cu Aston Villa în campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo