Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, într-o cursă "imposibilă" pentru transferul lui Vinicius! Salariul uriaș pe care îl pregătesc

Bianca Dumitru

Publicat 03/11/2023 la 16:48 GMT+2

Vinicius Junior și-a prelungit recent contractul cu Real Madrid, dar Manchester United visează să-i obțină transferul brazilianului. Conform presei din Spania, englezii ar fi dispuși să-i ofere un salariu uriaș pentru a-l convinge să semneze.

Vinicius Junior

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a avut un start slab de sezon, reușind să obțină doar 7 victorii în primele 15 meciuri ale stagiunii, 5 în campionat, una în Cupa Ligii și una în Champions League.
Astfel, "diavolii roșii" sunt abia pe locul 8 în clasamentul din Premier League, cu 15 puncte, în timp ce în grupa A din Champions League ocupă locul 3 după trei etape.
Oficialii clubului de pe Old Trafford sunt conștienți că echipa are nevoie de întăriri, iar unul dintre fotbaliștii vizați de englezi este Vinicius Jr., brazilianul de la Real Madrid, care și-a prelungit recent contractul cu "galacticii".
Potrivit celor de la Defensa Central, citați de Fichajes.net, englezii îi pregătesc un salariu uriaș fotbalistului de 23 de ani pentru a-l convinge să se transfere în Premier League. Este vorba despre 23 de milioane de euro, o sumă mai mare decât cea pe care brazilianul o încasează în prezent în campionatul Spaniei.
Cei de la United sunt conștienți că transferul nu va fi ușor de realizat, dar își mențin ferm interesul pentru Vinicius și tocmai de aceea încearcă să-l atragă prin aspectul financiar.
Rămâne de văzut dacă brazilianul va putea fi convins să renunțe la locul lui de la Real Madrid pentru a face pasul spre Premier League sau dacă își va duce contractul cu "galacticii" la bun sfârșit.
Citește și:

Vinicius și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Vinicius Junior a semnat în această săptămână prelungirea contractului cu Real Madrid pentru încă 4 sezoane. Acesta a ajuns pe Bernabeu în 2018 și a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei.
Vini Jr. a jucat în 235 de meciuri pentru "Los Blancos" și a marcat 62 de goluri, dar a oferit și 67 de pase decisive. În cei 5 ani petrecuți în capitala Spaniei, acesta a câștigat nu mai puțin de 9 trofee, printre care UEFA Champions League și titlul în La Liga.
"Real Madrid C.F. și Vini Jr. au ajuns la un acord pentru a prelungi contractul jucătorului, legându-l de club până la 30 iunie 2027.
Vini Jr. s-a alăturat lui Real Madrid în iulie 2018, la doar 18 ani și a debutat cu Real Madrid Castilla pe 26 august. În cele șase sezoane petrecute apărând tricoul primei echipe, a jucat 235 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a câștigat 9 trofee: o Liga Campionilor, două Cupe Mondiale ale Cluburilor, o Supercupă Europeană, două La Liga, o Copa del Rey și două Supercupe ale Spaniei.
În vârstă de 23 de ani, Vini Jr. este deja unul dintre cei mai influenți jucători ai lui Real Madrid din ultimii ani. El a marcat golul prin care s-a câștigat cea de-a 14-a Cupă Europeană în finala de la Paris în 2022 și a primit Balonul de Aur la Cupa Mondială a Cluburilor din Maroc din 2022, pe care Real Madrid a câștigat-o, devenind al optulea trofeu mondial din istoria noastră.
De asemenea, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în Liga Campionilor 2021-2022 și a fost de două ori numit printre cei mai buni 11 jucători din Liga Campionilor (2021-2022 și 2022-2023) și de două ori în cea mai bună echipă din LaLiga (2021-2022 și 2022-2023)", au anunțat cei de la Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo