Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Postecoglou nu și-a ascuns dragostea pentru Liverpool, înaintea meciului direct! "Au ceva diferit"

Dani Morar

Actualizat 29/09/2023 la 17:10 GMT+3

Tottenham și Liverpool se întâlnesc în meci direct sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa a 7-a din Premier League. Ange Postecoglou a vorbit despre dragostea pe care o poartă formației de pe Anfield, însă acest lucru nu va conta deloc în pregătirea jocului, pe care speră să îl câștige.

Tottenham manager Ange Postecoglou

Credit imagine: Getty Images

Tottenham și Liverpool sunt neînvinse în acest sezon de Premier League, după 6 etape. Jurgen Klopp&Co au 2 puncte în fața echipei pe care o vor întâlni sâmbătă în partidă directă și speră să își mențină seria bună.
Ange Postecoglou, antrenorul care a resuscitat-o pe Tottenham, a vorbit despre dragostea pe care o are de când era copil pentru Liverpool. Tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru "cormorani", însă nu îi va menaja pe teren.
"Am avut mulți colegi care o susțineau pe Manchester United, așa că eu am ales să țin cu Liverpool pentru a face lucrurile interesante. Ca orice copil, aveam postere lipite pe pereți. Liverpool era echipa mea, dar crești și lucrurile se schimbă.
Au un nivel foarte ridicat de ceva timp. Elementele și identitatea lor ca echipă au fost întodeauna acolo. Aduc ceva diferit față de celelalte echipe din Premier League. Va fi un test important pentru noi în acest proces de îmbunătățire. Klopp este un antrenor incredibil.
Au crezut în ceva și au lăsat acel ceva să creacă pentru că au știut că asta este calea spre succes. Succesul pe termen scurt nu vine în linie dreaptă, dar au văzut ceea ce construiește Klopp", a declarat Postecoglou, citat de Daily Mail.
Citește și:

Jurgen Klopp a vorbit la superlativ despre Ange Postecoglou

Parcursul bun al londonezilor de până acum (4 victorii și două remize) este cu atât mai surprinzător cu cât pe banca echipei este un debutant în Premier League, australianul Ange Postecoglou. Într-un timp foarte scurt, acesta a reușit să facă din Spurs o echipă extrem de prolifică, ce practică un fotbal încântător, cu un stil mult mai ofensiv decât în perioadele în care pe bancă erau Mourinho sau Conte.
Acest aspect a fost scos în evidență și de Jurgen Klopp, care a vorbit la superlativ despre australian înaintea meciului direct de sâmbătă seara.
"Tottenham se descurcă foarte bine, Ange pare să fie un antrenor de top.Nu l-am întâlnitîncă. Dar abia aștept să-l cunosc. Sunt destul de sigur că toată lumea știa deja ce poate căzând-o pe Celtic jucând în ultimii ani. Știam ce fel de antrenor este cel care vine la Tottenham, unde cred că toți erau disperați după un fotbal ofensiv și el face asta evident.Într-un an în care Harry Kane a părăsit clubul, se descurcă extrem de bine. Sunt o echipă bine pusă la punct. Este emoționant de urmărit, așa că da, va fi un adevărat test pentru amândoi.", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
Ange Postecoglou s-a născut la Atena, dar familia sa a emigrat în Australia când el era doar un puști. Ca fotbalist a fost modest, petrecându-și întreaga carieră la South Melbourne, dar cariera sa de antrenor, începută la același club, este deja una impresionantă. După ce a antrenat mai multe echipe în Australia, inclusiv selecționatele U17 și U20, a ajuns selecționerul naționalei mari de la Antipozi, unde a stat 4 ani (2013-2017).
Ulterior a petrecut 3 ani în Japonia, la Yokohama Marinos, iar în 2021 a semnat cu Celtic. În cele două sezoane petrecute pe banca echipei din Glasgow a cucerit două titluri, o Cupă a Scoției și două Cupe ale Ligii Scoției. În această vară a primit șansa de a antrena în cel mai tare campionat al lumii, iar începutul aventurii sale la cârma lui Tottenham este foarte bun. Fanii londonezilor așteaptă un trofeu de 15 ani și speră că australianul va reuși să le aducă această bucurie la finalul actualului sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo