Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raheem Sterling riscă să fie suspendat, după ce a fost "demascat" de un videoclip postat de Chelsea

Nicu Savin

Publicat 09/11/2023 la 14:09 GMT+2

Chelsea s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Tottenham, în ultimul meci al etapei a 11-a din Premier League. Echipa lui Pochettino a obținut cel mai important succes din acest sezon, dar riscă să rămână cel puțin pentru un meci fără Raheem Sterling. Într-un videoclip postat pe contul oficial de Tik-Tok al clubului, englezul a fost surprins aruncând un obiect în tribune, iar autoritățile s-au sesizat.

Chelsea feiert die Treffer von Raheem Sterling (m.)

Credit imagine: SID

Chelsea a înregistrat cea mai importantă victorie din acest sezon, impunându-se cu 4-1 pe terenul lui Tottenham, după un meci nebun. Spurs a terminat meciul cu doi oameni mai puțin pe teren, după elimimările lui Romero și Udogie, iar tripla semnată de Nicolas Jackson în ultimul sfert de oră a decis partida.
Tensiunea a fost la cote ridicate în duelul de pe Tottenham Stadium, iar un moment care a fost trecut cu vederea în timpul partidei ar putea costa clubul de pe Stanford Bridge. Concret, Raheem Sterling riscă să fie suspendat cel puțin o etapă pentru un gest care nu a fost văzut de nimeni în timpul confruntării.
Acesta s-a produs după ce Palmer a egalat din penalty pentru echipa lui Pochettino. Mijlocașul a sărbătorit reușita ostentativ în fața fanilor lui Spurs, ducându-și degetul la gură, iar aceștia au răspuns aruncând mai multe obiecte înspre grupul de jucători ai lui Chelsea. Sterling a luat unul din acele obiecte de pe gazon și l-a aruncat înapoi în tribune, gest care i-ar putea aduce o suspendare.

Raheem Sterling ar putea fi suspendat, după un videoclip postat de Chelsea

Intersant este că momentul nu a fost observat de arbitri sau de observatori și în raport nu s-a consemnat nimic, dar autoritățile din Premier League s-au sesizat după ce au văzut un videoclip care îl incriminează pe Sterling, postat chiar pe contul oficial de Tik-Tok al celor de la Chelsea.
Conform Daily Mail, un reprezentnt al Comisiei de disciplină din Premier League a confirmat că momentul respectiv va fi judecat și Sterling va fi suspendat dacă va fi găsit vinovat. Englezii nu iartă nimic în cazul unor astfel de incidente, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare pentru Sterling.
Cel mai recent caz similar s-a petrecut în finalul sezonului 2021-2022, când Richarlison a fost suspendat pentru că a aruncat cu un obiect înspre fanii lui Chelsea, după ce a înscris. Pe atunci, brazilianul juca la Everton și suspendarea i-a amânat debutul la Tottenham, club la care s-a transferat ulterior.
Englezii au mers și mai în spate și au descoperit alte două situații identice. În 2008, Didier Drogba a primit o suspendare de 3 meciuri, după ce a aruncat cu o monedă în tribune, în urma unei înfrângeri suferite de Chelsea în Cupa Ligii contra lui Burnley, la penalty-uri. De asemenea, legenda lui Liverpool, Jamie Carragher, a fost suspendat 3 meciuri și a primit avertisment din partea poliției pentru că a aruncat cu o monedă înspre fanii lui Arsenal, în timpul unui meci din Cupa Angliei, în 2002.
Sursa citată nu a precizat când va fi judecat cazul lui Raheem Sterling. Dacă un verdict nu va fi dat până vineri, atacantul de bandă va putea juca în derby-ul cu Manchester City, programat duminică, de la ora 18:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo