Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Și-a făcut debutul la Chelsea după 6 luni de la transfer și deja s-a accidentat! Pochettino e îngrijorat

Bianca Dumitru

Publicat 28/12/2023 la 15:50 GMT+2

Chelsea s-a impus aseară, pe teren propriu, în fața celor de la Crystal Palace, scor 2-1, într-un meci contând pentru a 19-a etapă din Premier League. Romeo Lavia și-a făcut debutul în tricoul londonezilor, dar s-a accidentat din nou, ceea ce îl sperie pe antrenorul Mauricio Pochettino.

Romeo Lavia

Credit imagine: Eurosport

Chelsea a câștigat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, meciul cu Crystal Palace, duel contând pentru a 19-a etapă din Premier League.
În minutul 58, Mauricio Pochettino l-a trimis pe teren pe Romeo Lavia, fotbalist care a ajuns la Chelsea la jumătatea lunii august, când a fost transferat de la Southampton în schimbul a 62,1 milioane de euro.
Belgianul de 19 ani nu a putut juca până acum pentru că s-a confruntat cu o accidentare la gleznă, care l-a ținut departe de teren. Lavia a revenit în lotul lui Chelsea pe 24 decembrie, când a fost rezervă la meciul cu Wolves, iar aseară a fost trimis pe teren pentru 33 de minute.
La finalul partidei, fotbalistul a acuzat câteva probleme medicale, fiind văzut mergând spre vestiare cu un ușor disconfort. Mauricio Pochettino nu a ezitat să-și exprime îngrijorarea.
Antrenorul, care avertizase deja că Lavia mai are mult de lucru pentru a reveni la cea mai bună formă, a spus că speră ca problema de aseară să nu fie foarte gravă și i-a transmis fotbalistului că trebuie să aibă răbdare pentru a reveni treptat.
"Sunt puțin îngrijorat pentru Lavia. A terminat meciul cu unele probleme, dar sper să nu fie ceva grav", a declarat Pochettino, citat de Daily Mail.
"Lavia este la fel cu Nkunku. După aproape șase luni, poate că va fi folosit la echipă. Se descurcă bine, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge în cea mai bună formă. Ceea ce vreau să spun este că toți jucătorii, după o perioadă mare în afara competiției, sunt disperați să intre pe teren.
Ei pot fi folosiți, dar în ce fel, la ce nivel? Este ușor să spună că vor să joace. După șase luni, trebuie să înțeleagă că trebuie să se implice și să se antreneze din greu în fiecare zi. Trebuie să aibă un impact de fiecare dată când intră pe teren.
'Vreau să joc, dacă nu prind minute, nu pot evolua'... Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu este o chestie de caritate, nu este o glumă. Trebuie să câștigăm. Uneori suntem dezamăgiți pentru că jucătorilor le este greu să înțeleagă ce au de făcut", spunea antrenorul și înaintea partidei cu Crystal Palace.
Citește și:

LAVIA, ÎNCÂNTAT DE TRANSFERUL LA CHELSEA

După transferul la Chelsea, Romeo Lavia s-a declarat foarte fericit și entuziasmat să înceapă o nouă provocare. Belgianul de 19 ani a spus atunci că are obiective importante.
"Sunt foarte fericit să mă alătur lui Chelsea și să fac parte din acest proiect interesant. Este un club de fotbal uimitor, cu o istorie grozavă, și sunt foarte încântat să fiu aici.
Abia aștept să-mi cunosc toți noii colegi de echipă și să construim o chimie pentru a realiza lucruri grozave împreună", a declarat Lavia, potrivit site-ului oficial al londonezilor.
Pentru Chelsea, ocupanta locului 10 în clasamentul din Premier League, urmează duelul din deplasare cu Luton, meci programat sâmbătă, de la ora 14:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo