Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

11 concluzii după etapa a 7-a din Superliga

Ion Alexandru

Actualizat 29/08/2023 la 10:09 GMT+3

Superliga a traversat un weekend prelungit cu multe contoverse, scandaluri și răsturnari de situație. Primele trei clasate, înaintea etapei, nu au câștigat. FCSB a pierdut primele puncte ale sezonului, dar rămâne pe primul loc și runda viitoare va juca împotriva ocupantei locului 2, U Craiova, fără doi jucători capitali pentru acest debut de sezon.

Farul - Universitatea Craiova, foto Facebook UCV

Credit imagine: facebook

Etapă complicată, în care o singură echipă nu a marcar, U Craiova. Doar 2 echipe care au condus cu 1-0 au reușit să câștige meciul lor, Farul și CFR Cluj. FCSB s-a prăbușit la Arad, după meci influențat de deciziile aiuritoare, pe alocuri, ale arbitrului Găman, dar și pentru că a fost arogantă în fața unei echipe UTA susținută fantastic din tribune. Acestea sunt concluziile mele după etapa a 7-a:
1. Găman este printre puținii oameni de pe Planeta Fotbal care a văzut penalty la Arad în minutul 18. Arbitrul oltean a reușit ia mai multe decizii greșite decât corecte în meciul care a încheiat etapa. Nici nu vreau să mă gândesc la orașul de unde este Găman și la ce meci urmează pentru că astfel aș atinge corectitudinea Comisiei de arbitrii care a decis trimiterea lui la meci. Coman și Pantea au luat roșu și nu vor juca împotriva Craiovei, în meciul de sâmbătă.
2. FCSB a pierdut primele puncte din acest campionat după un joc slab, în care s-a crezut învingătoare din minutul 4. Arogranța se plătește, iar Rednic știe cum să te facă să regreți. Tot nu pricep de ce Becali nu l-a angajat până acum pe Rednic, care are capacitatea și personalitatea de a gestiona niște situații complicate în stilul Oli sau Reghe.
Mircea Rednic, antrenor UTA, Sursa foto: facebook.com/uta1945arad
3. Pe o scală de 0 la "Ce bine-mi pare c-ai luat țeapă", Rednic nu s-a mai simțit atât de antrenor de când îi dădea peste cap planurile lui Copos în anii 2000.
4. Doar gazonul execrabil de pe stadionul Arcul de Triumf a fost mai prost decât jocul dintre Dinamo și Petrolul.
5. 3-4, 3-4, 3-5. Craiova lui Mititelu vrea să bată recorduri pierzând meciuri de infarct în acest sezon. Oltenii caută antrenor, dar nici măcar Șumudică nu mai vine. "Adiță" Mititelu a preluat echipa de la Adi Mititelu și acum caută soluții pentru a revitaliza o echipă dărămată psihic.
Citește și:
6. Kosovarul Rrahmani a avut nevoie de doar 19 minute pentru primul gol în România. Într-o repriză, Rrahmani a dat mai multe goluri decât Ioniță în ultimele 12 luni.
7. Louis Munteanu s-a întors și a decis victoria Farului cu U Craiova. Oltenii au pierdut primul meci de la revenirea lui Reghecampf.
8. Oroiaaaaaaan a dat cel mai frumos gol al începutului de sezon. A doua cea mai slabă apărare a campionatului a încasat un gol de poveste.
9. Revenirea lui Sabău la U Cluj a fost aproape de a aduce o victorie foarte importantă. U Cluj a câștigat în mai 2-1 la Sibiu cu un gol în minutul 95 și acum a ratat victoria în minutul 92.
10. Otele este cel mai bun jucător de la CFR Cluj în această parte a sezonului și a profitat groapa de formă a Botoșaniului.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
11. Dorinel Munteanu nu a înțeles cum a putut Oțelul să rateze prima victorie din ultimii 8 ani în Superliga. Portarul Stoian a jucat foarte bine în acest sezon, dar a făcut o gafâ monumentală contra Volutariului. Băiatul lui Robert Nița e bun și l-a văzut toată România.
Clasament Superliga după etapa a 7-a

Etapa viitoare din Superliga

Vineri
  • Petrolul - Oțelul
  • Rapid - Dinamo
Sâmbătă
  • Voluntari - CFR
  • FCSB - U Craiova
Duminică
  • U Cluj - Poli Iași
  • Craiova 1948 - Farul
Luni
  • Botoșani - Hermannstadt
  • Sepsi - UTA
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol