Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cea mai rapidă eliminare din acest sezon. Doar 2 minute a rezistat pe teren fotbalistul de la U Cluj

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/10/2022 la 17:21 GMT+3

Două minute a stat pe teren Ovidiu Horșia, fotbalistul celor de la U Cluj, pentru că a fost eliminat imediat după ce a fost introdus pe teren, în urma unui fault agresiv la un adversar. Acesta a stabilit recordul pentru cea mai rapidă eliminare din acest sezon al Superligii României.

U Cluj - Steaua 1-0 (Sursa foto: Facebook FC Universitatea Cluj)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
Partida dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, încheiată cu victoria gazdelor cu 1-0, a avut parte de un moment uluitor. Un fotbalist de la Cluj a rezistat pe teren puțin peste un minut, pentru că deși a primit încredere din partea antrenorului, răsplata acestuia a fost un fault grosolan și un cartonaș roșu direct.

Eliminat după nici 2 minute

Introdus pe teren în minutul 60 de către Eugen Neagoe, înlocuindu-l pe Florian Haită, Ovidiu Horșia a rezistat pe teren puțin peste un minut, pentru că l-a faultat agresiv pe Daniel Paraschiv și centralul partidei i-a arătat cartonaș roșu direct. Mijlocașul de 21 de ani este legitimat la FCSB, însă se află la Cluj sub formă de împrumut și prinde rar șanse de a-și arăta calitățile.
Ei bine, după pățania de astăzi, Horșia va lipsi cel puțin două etape, fiind suspendat, însă e greu de crezut că Neagoe îi va mai acorda încredere, la modul cum a gestionat-o pe cea oferită astăzi. În precedentele două apariții pentru "șepcile roșii", 34 de minute cu Mioveni și 45 cu Botoșani, fotbalistul născut la Târgu Mureș a primit câte un cartonaș galben în fiecare din cele două partide, semn că nu știe să-și gestioneze agresivitatea din teren.
Ovidiu Horșia eliminat după doar 2 minute. Sursă: captură Digisport
Implicit, Ovidiu Horșia a stabilit un nou record în acest sezon al primei ligi românești, însă unul negativ, pentru cea mai rapidă eliminare.

Corabia Hermannstadt intră în derivă

Deși se află în continuare pe podiumul Superligii, nou-promovata Hermannstadt se confruntă și cu probleme sportive pe lângă cele de ordin financiar. Până acum antrenorul Marius Măldărășanu a reușit să-și motiveze jucătorii și a obținut rezultate impresionante în primul eșalon, însă eșecul de astăzi este al 2-lea consecutiv și echipa sibienilor pare să o ia ușor-ușor la vale.
După înfrângerea suferită în etapa precedentă cu Sepsi OSK, Hermannstadt a pierdut astăzi în fața altei echipe nou-promovate, Universitatea Cluj, ce-i drept la limită, cu un gol venit în minutul 83. Sibienii n-au arătat rău, ba chiar au fost peste adversarii de astăzi la anumite capitole, însă chiar și cu om în plus n-au putut evita primirea golului și rămân astfel cu 22 de puncte după 13 etape.
Clujenii au ajuns la cota 14 și au urcat pe locul 12 în clasament, iar pentru aceștia urmează o deplasare dificilă pe terenul liderului Farul Constanța, în timp ce Hermannstadt va primi la Mediaș vizita trupei lui Adrian Mutu, Rapid București.
Citește și:

"Record" doborât după doar o săptămână

O situație asemănătoare s-a întâmplat și săptămâna trecută, în cadrul rundei precedente a Superligii României, la duelul dintre CS Mioveni și FC U Craiova 1948. La scorul de 2-2, Marius Croitoru l-a introdus pe teren, în minutul 78 pe moldoveanul Vladislav Blănuță, însă la doar al doilea meci în tricoul Craiovei, atacantul de 20 de ani a jucat doar 5 minute, pentru că a primit cartonaș roșu direct în minutul 83, la o fază în care a ridicat prea sus cotul într-un duel cu un fundaș al gazdelor.
La momentul respectiv, eliminarea lui Blănuță stabilise recordul pentru cea mai rapidă eliminare din acest sezon de campionat, însă Ovidiu Horșia a ținut neapărat să schimbe acest lucru.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo