Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a împiedicat la Arad și pierde puncte cu UTA. Gazdele au jucat în inferioritate numerică

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/10/2022 la 22:43 GMT+3

CFR Cluj nu a reușit succesul în deplasarea de la Arad și a remizat, scor 1-1, cu UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din SuperLiga. Băieții lui Dan Petrescu opresc seria de patru victorii la rând, după ce Kolinger a înscris în proprie poartă.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
CFR Cluj s-a deplasat la Arad, pentru meciul cu UTA, care a încadrat dubla cu Slavia Praga din Grupele Conference League, o partidă contând pentru etapa a 13-a din SuperLiga.
Elevii lui Dan Petrescu au început jocul cu gândul la Ilie Florian, un apropiat al clubului și un prieten al lui Dan Petrescu, care a trecut astăzi în neființă.
Prima mare ocazie a jocului a fost de partea oaspeților, din fază fixă. Benga a deviat cu capul după o centrare din corner, Cascini a încercat să reia din fața porții, însă Malele a fost la locul potrivit și s-a opus deschiderii de scor.
CITEȘTE ȘI:

Boateng, primul gol pentru CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a avut prima șansă de a prelua conducerea pe tabelă în minutul 14, atunci când a luat la țintă bara. Manea a centrat în partea dreaptă, Bîrligea a reluat din prima, cu exteriorul, dar balonul a ajuns în transversală.
UTA a replicat trei minute mai târziu, Otele, găsit de centrarea lui Chindriș, depășindu-l pe Yuri, însă Scuffet a intervenit salvator și a menținut buturile intacte.
Bîrligea i-a testat reflexul lui Iacob, cu un șut din afara careului, însă goalkeeper-ul a boxat și a îndepărtat pericolul din preajma propriului careu. Boateng i-a pus mingea în gheată lui Petrila, însă cel din urmă a trimis doar până la Iacob, care a fost la post și a reținut.
Perioada de dominare a clujenilor s-a fructificat în minutul 32. După o centare din corner, Boateng a reușit să îl învingă pe Iacob. marcând primul său gol pentru campioana României.
UTA a dat semne de revenire în minutul 35, Otele a țintit poarta, dar șutul expediat a fost slab și nu i-a creat emoții lui Scuffet.
CFR a ratat ocazia de a-și mări ecartul înainte de pauză, Stahl a depășit trei adversari, dar șutul său, la colțul scurt, a fost respins la timp de Iacob.
La vestiare, elevii lui Dan Petrescu au intrat în avantaj, scor 1-0.

CFR, gol în ambele porți la meciul de la Arad

Tot CFR a fost formația periculoasă și în debutul mitanului secund, Boateng irosind mingea așezată perfect de Malele, șutând pe lângă, dintr-o poziție favorabilă.
CFR, în căutarea celui de-al doilea gol, a marcat în proprie poartă, în minutul 59, tot din fază fixă. În urma unui corner, Benga a trimis cu capul, iar Kolinger și-a îngropat echipa, marcând nefericit între buturile lui Scuffet.
UTA putea prelua chiar frâiele jocului, cu 20 de minute înainte de final, centrarea lui Otele, pe jos, fiind respinsă în extremis de Camora, aproape și el să își introducă balonul în proprie poartă.
Un minut mai târziu s-a rupt echilibrul numeric pe teren, după eliminarea lui Isac, care i-a aplicat un fault dur lui Deac.
CFR, cu om în plus, a forțat golul victoriei, însă degeaba, deoarece a fost ținută în corzi de UTA, care nu scapă remiza și păstrează la Arad un punct din confruntarea cu campioana României.
S-a terminat 1-1 și CFR urcă pe podium, cu 22 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, însă cu un joc mai puțin.
De partea cealaltă, UTA este pe poziția a noua, cu 16 puncte, la aceeași bornă cu Voluntari și FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo