Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Flavius Stoican, out de la Botoșani după ratarea barajului de Conference League. Cine este favorit să preia banca

Andrei Nicolae

Publicat 13/05/2023 la 11:00 GMT+3

Flavius Stoican are zilele numărate la FC Botoșani, după ce a pierdut ieri cu Voluntari și a ratat orice șansă de a mai intra la barajul pentru accederea în Conference League. Moldovenii sunt pregătiți să își ia adio de la tehnicianul de 46 de ani, deși în martie i-au prelungit contractul până în 2025.

Flavius Stoican. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

FC Botoșani a pierdut ieri orice șansă de mai putea juca barajul pentru Conference League din play-out, după ce au fost învinși de Voluntari cu scorul de 2-0. Moldovenii se află abia pe locul 11 în campionat, însă puteau profita de faptul că Petrolul și Hermannstadt nu și-au depus licența UEFA pentru a participa în competițiile europene.
Voluntari și FCU Craiova vor fi astfel echipele care vor disputa un meci pentru a juca ulterior cu o echipă din play-off pentru un loc într-un tur preliminar de Conference League. Frustrarea din vestiarul echipei din nordul Moldovei este mare, iar finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, este pregătit să ia măsuri după acest eșec.
Flavius Stoican, omul de pe banca tehnică, este considerat unul dintre vinovați, motiv pentru care Iftime își dorește să se despartă de antrenorul de 46 de ani, potrivit celor de la Playsport. Antrenorul care a trecut și pe la Dinamo a ajuns la Botoșani în decembrie anul trecut, iar ratarea obiectivului de a ajunge la baraj pare că l-a convins pe patronul clubului să îi spună "adio". În play-out, Stoican a adunat trei victorii, două egaluri și două înfrângeri.
Citește și:

Croitoru, favorit să preia din nou Botoșaniul

Potrivit sursei menționate anterior, în locul lui Flavius Stoican este dorit Marius Croitoru. Tehnicianul care le-a antrenat pe FCU Craiova și pe FC Argeș în actualul sezon s-a simțit foarte bine pe banca celor de la Botoșani.
Antrenorul de 42 de ani a petrecut trei ani la cârma moldovenilor, pe care i-a îndrumat în perioada iunie 2019 - iunie 2022. Croitoru nu ar spune "nu" unei reveniri la Botoșani și s-ar putea întoarce pe banca echipei, cel mai probabil datorită relației pe care a avut-o alături de cei din club.
Până să revină Croitoru pe banca moldovenilor, Valeriu Iftime trebuie să rezolve problema cu Flavius Stoican, al cărui contract a fost reînnoit în urmă cu două luni. Actualul antrenor al botoșănenilor mai poate sta pe banca echipei până în 2025.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo