Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman, "săgeți" spre Farul, după FCSB – Sepsi 3-1! Mesaj cu subînțeles pentru trupa "Regelui"

Irina Aldea

Actualizat 08/05/2023 la 23:35 GMT+3

FCSB a învins-o luni seara pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Florinel Coman, care a oferit două pase de gol, a trimis câteva săgeți cu subînțeles spre Farul, liderul din Superligă.

Florinel Coman, FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a deschis scorul prin Valentin Miculescu (28), cu o lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman, din lovitură liberă. Gazdele îşi puteau majora avantajul în finalul primei reprize, dar muntenegreanul Risto Radunovic a ratat un penalty (45+3), şutul său fiind apărat de Roland Niczuly. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Niczuly la Deian Sorescu.
Sepsi OSK a reuşit egalarea în repriza secundă, prin Alexandru Tudorie (67), la doar un minut de la intrarea sa pe teren. Echipa antrenată de Elias Charalambous a preluat conducerea în min. 74, prin golul lui Ovidiu Popescu (74), după un un-doi cu Darius Olaru. Andrei Cordea a închis tabela (79), din pasa lui Coman.
Florinel Coman a fost şi el aproape de gol, dar a trimis în bară din lovitură liberă de la 17 metri (65). FCSB a câştigat toate cele patru partide cu Sepsi OSK din această stagiune, 1-0 şi 1-0 în sezonul regulat, 2-1 şi 3-1 în play-off. Sepsi OSK a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.
CITEȘTE ȘI:

Florinel Coman, săgeți spre Farul, după FCSB – Sepsi 3-1

Florinel Coman, care a reuşit două pase de gol cu Sepsi, a spus că a fost convins că Farul va trece fără emoții de Rapid: "Nu m-a surprins deloc acel meci. Era clar că bate Farul. Şi dacă le dădea 4-0 sau 1-0, tot 3 puncte erau. Eram sigur că bate Farul. Noi sperăm să jucăm cu titlul pe masă, cu fanii acasă. Şi noi ne dorim, şi Farul își doreşte, deci presiune este", a spus Florinel Coman, care a vorbit și despre victoria cu Sepsi.
"Am făcut un meci consistent, puteam închide în prima repriză. Important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu îmi place să fac calculea, aveam un meci foarte greu, ştiam ce ne aştepta. Am analizat meciurile care le-au jucat cei de la Sepsi. Ne aşteptam să înceapă tare. 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar trebuia să câştigăm cu orice preţ. Am simţit că puteam reveni.
Trebuie să luptăm până la final, puteam marca şi în minutul 93. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la finalul sezonului unde vom fi. În meciurile acestea nu mai contează jocul, contează doar să luăm cele 3 puncte. Aşa cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR acasă, e un mare plus. Trebuie să începem meciul agresiv şi trebuie să luăm cele 3 puncte", a spus Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo