Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Petrolul, prima victorie după 5 etape în SuperLigă! A câștigat în fața celor de la Hermannstadt și e aproape de play-off

Bianca Dumitru

Publicat 13/02/2023 la 21:57 GMT+2

Petrolul Ploiești a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu FC Hermannstadt, scor 2-0, contând pentru a 25-a etapă a SuperLigii. Prahovenii au pus capăt, astfel, unei serii de 5 meciuri consecutive fără victorie.

Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt

Credit imagine: facebook

Petrolul Ploiești s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în fața celor de la FC Hermannstadt, în ultimul meci din a 25-a etapă a SuperLigii.
Grație acestei victorii, ploieștenii antrenați de Florin Pîrvu au pus capăt unei serii de 5 etape fără succes în campionat. "Lupii" nu mai câștigaseră în această competiție de la începutul lunii decembrie.
Gazdele au reușit să deschidă scorul de la prima ocazie importantă a meciului. În minutul 15, Irobiso i-a pasat excelent lui Jair, care a trimis mingea în plasă cu un șut pe jos.
Ulterior, în minutul 27, oaspeții au avut șansa de a egala prin Biceanu, care a șutat puternic din careu, dar balonul a fost respins în corner.
Înainte de pauză, cei de la Petrolul au avut o nouă ocazie de a marca prin Jair, al cărui șut de la distanță a fost blocat de Letica. După doar câteva secunde, Irobiso și-a trecut numele pe tabelă, înscriind cu capul după o centrare foarte bună a lui Budescu, din corner.
Citește și:
Repriza secundă a fost mai săracă în ocazii, poate și pentru că, în minutul 56, Irobiso a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, lăsându-și echipa în inferioritate numerică.
Singura fază importată le-a aparținut celor de la Hermannstadt, care au fost aproape de a înscrie prin Opruț, în minutul 76, dar Leitner a prins mingea fără probleme. Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 2-0.
În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat pe locul 7, cu 33 de puncte, fiind la doar un punct de Sepsi Sf. Gheorghe, care ocupă ultima poziție din play-off. De cealaltă parte, sibienii sunt pe locul 13, cu 25 de puncte, ajungând la 4 meciuri fără victorie în campionat.
În următoarea etapă din SuperLigă, echipa lui Florin Pîrvu va juca pe terenul liderului din clasament, Farul Constanța, în timp ce FC Hermannstadt va primi vizita celor de la UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo