Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid - Farul 1-1 | Giuleștenii au fost aproape de o victorie mare, dar oaspeții au obținut un punct meritat

Nicu Savin

Actualizat 02/04/2023 la 00:18 GMT+3

Rapid - Farul, primul meci al etapei a 2-a din play-off, s-a terminat la egalitate, 1-1. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Acest rezultat o scoate aproape sigur pe Rapid din lupta pentru titlu și o va menține pe Farul pe primul loc în clasament indiferent de ce va face CFR Cluj în meciul de duminică cu Universitatea Craiova.

Rapid București - Farul Constanța. Foto: FC Rapid 1923

Credit imagine: facebook

Rapid - Farul a fost primul meci al etapei a 2-a din play-off-ul SuperLigii, iar miza confruntării era uriașă și egalul nu mulțumea pe nimeni, astfel că spectacolul a fost agreabil. Totuși, meciul s-a terminat cu o remiză.
Prima mare ocazie a partidei i-a aparținut Rapidului. În minutul 6, Albu a scăpat singur cu Aioani, dar mijlocașul l-a luat la țintă pe portar și mingea a ieșit în corner. Farul a pus apoi stăpânire pe joc și a avut două ocazii uriașe în decurs de doar două minute. Alibec a zguduit transversala în minutul 19, iar Mazilu a lovit bara laterală la o fază ulterioară.

Rapid - Farul 1-1 | Constănțenii vor rămâne lideri și după etapa a 2-a din play-off

Același Mazilu a avut ultima șansă a primei părți, dar șutul său din minutul 44 nu l-a putut învinge pe Horațiu Moldovan. Scăpată cu fața curată după prima repriză, echipa lui Mutu a ieșit mai motivată de la vestiare, iar antrenorul giuleștenilor a făcut și o schimbare inspirată.
Funsho Bamgboye i-a luat locul lui Pănoiu, iar atacantul nigerian a marcat primul său gol în tricoul Rapidului. În minutul 55, acesta a reluat din apropierea porții o minge ajunsă cu noroc la el, după un luft al lui Dugandzic.
Farul s-a aruncat în atac după primirea golului, iar echipa lui Hagi a avut imediat șansa egalării. Alibec a scăpat singur cu Moldovan, dar golgheterul constănțenilor a tras dezamăgitor, mult pe lângă poartă. Dacă nu a fost în zi de gol, Alibec și-a pus amprenta printr-un assist. Atacantul a ținut bine de o minge primită în spatele apărării adverse și a întors excelent la Nedelcu, iar mijlocașul a egalat printr-un șut superb de la marginea careului.
Ambele echipe au căutat victoria pe final, iar ocazii au fost la ambele porți. Cea mai mare i-a aparținut lui Enes Sali, în minutul 83. Tânărul jucător al Farului s-a distrat cu apărarea giuleștenilor, dar șutul său puternic din careu a fost parat incredibil de Moldovan. În cele din urmă s-a terminat 1-1, un rezultat echitabil, dar care nu mulțumește nicio echipă.
Oaspeții pot avea totuși un motiv de satisfacție, deoarece au luat un punct pe un teren greu, după ce au fost conduși. Acest rezultat va menține echipa lui Hagi pe primul loc în SuperLiga și după această etapă. CFR o poate maxim egala la puncte, dacă va câștiga la Craiova.
În cea de-a 3-a etapă din play-off, Rapid va juca în deplasare cu Sepsi, iar Farul va primi vizita Universității Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo