Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dică a debutat cu eșec pe banca lui FCU 1948 Craiova și a atacat arbitrajul: "L-a zgâriat puțin"

Nicu Savin

Publicat 21/07/2023 la 22:26 GMT+3

Nicolae Dică și-a început cu stângul mandatul la FCU 1948 Craiova. Oltenii au pierdut la limită pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, în primul meci al etapei a 2-a a SuperLigii. La finalul partidei, Dică s-a arătat mulțumit de cum a arătat echipa sa în general, a criticat arbitrajul.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

FCU 1948 Craiova a început foarte slab acest sezon, pierzând clar acasă cu FCSB (1-3), iar oficialii l-au instalat ulterior pe bancă pe Nicolae Dică. Oltenii au mers cu ambiții la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi, dar nu au reușit să scoată niciun punct, cedând cu 0-1.
Partida a fost dominată de gazde, dar elevii lui Liviu Ciobotariu au găsit cu greu drumul spre gol. Reușita de 3 puncte a venit în minutul 89 și i-a aparținut lui Mario Rondon, care a marcat cu capul după o fază fixă. Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni. Matheus Mascarenhas a fost eliminat în finalul primei reprize pentru cumulul de cartonașe galbene, iar Matei a văzut roșu direct în minutul 74.

Nicolae Dică, mulțumit de echipă, deranjat de arbitraj, după Sepsi - FCU 1948 Craiova 1-0

La finalul meciului, Dică a fost dezamăgit de rezultat, dar, în mare, jucătorii l-au mulțumit, chiar dacă după restabilirea egalității numerice și-ar fi dorit mai multă agresivitate din partea echipei sale. Antrenorul oltenilor a pus eșecul și pe seama arbitrajului, sugerând că eliminarea lui Matheus Mascarenhas a fost dictată prea ușor de centralul Adrian Cojocaru.
"În prima repriză a fost un joc echilibrat. Am fost organizați bine, apoi a venit acel cartonaș roșu. Și în 10 oameni ne-am organizat, am închis bine jocul, nu și-au creat multe ocazii. 10 contra 10 am avut și noi ocazii, nu am reușit să marcăm, dar voiam mai mult curaj. Să punem probleme, să avem o posesie mai bună, dar probabil eram obosiți.
Atitudinea a fost ok, m-a mulțumit. Trebuie să fii concentrat la fazele fixe, sunt multe jocuri care se decid așa. Nu am văzut faza respectivă, știu că a dat fault pentru noi, apoi am primit cartonaș roșu. L-a zgâriat puțin și se dă roșu. Am înțeles. Am făcut bine ceea ce am pregătit, m-a mulțumit atitudinea băieților. Sunt pretenții la Craiova, domnul Mititelu a investit foarte mulți bani și trebuie să facem rezultate", a spus Dică, citat de digisport.ro.
Așadar, FCU 1948 Craiova are zero puncte după două meciuri, iar echipa lui Nicolae Dică este obligată să scoată un rezultat pozitiv din meciul cu U Cluj de săptămâna viitoare pentrua nu pierde de tot startul în acest sezon. De partea cealaltă, Sepsi are 4 puncte și niciun gol primit. Covăsnenii vor întâlni Dinamo în etapa a 3-a, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo