Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a repatriat un jucător cu 4 selecții la naționala mare a României

Nicu Savin

Actualizat 19/06/2024 la 15:28 GMT+3

Raul Opruț vine la Dinamo București sub formă de împrumut de la KV Kortrijk. Superliga nu îi este străină jucătorului. Acesta a jucat pentru FC Hermannstadt în două rânduri și a avut performanțe solide. Astfel, a fost convocat la Națională pentru amicalul cu Columbia, unde a jucat 87 de minute, dar nu a prins lotul final pentru EURO.

Raul Opruț a semnat cu Dinamo

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Noris-Andrei Dumitrof
Cariera de junior a început-o la Liceul Sportiv Banatul Timișoara, apoi a plecat în Italia să evolueze la Chievo. Experiența lui a continuat la Genoa, ca apoi să fie readus în țară de FC Hermannstadt în 2019. Este de remarcat faptul că a fost considerat printre cei mai promițători fundași din Primavera, campionatul juniorilor din Italia.
Timpul petrecut la Sibiu a fost convingător pentru KV Kortrijk, care l-a transferat în 2023 pentru suma de 400.000 de euro. Însă nu a reușit să se impună în Belgia și a revenit împrumut la Hermannstadt. După acest sezon, clubul belgian îl cedează pentru încă un an tot în România, la Dinamo, care are și opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.

Dinamo a transferat 6 jucători în ultimele 6 zile!

Raul Opruț a jucat pentru Hermannstadt 158 de partide, iar pentru KV Kortrijk doar 3 meciuri. Pentru echipa Națională a bifat 4 partide în ultimii doi ani.
Dinamo se pregătește pentru viitorul sezon din Superliga și s-a întărit serios în ultima săptămână. Pe lângă Opruț, Kennedy Boateng, Răzvan Pașcalău, Alexandru Roșca, Adrian Caragea și Cătălin Cîrjan completează lista de achiziții a dinamoviștilor.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo